Badoer, Taraftarların Sabretmesi Gerektiğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Avrupa Grand Prix’si sıralamalarından son sırada kalan ve en yakın rakibinden yaklaşık iki saniye fark yiyen Ferrari pilotu Luca Badoer zamana ihtiyacı olduğunu ve sabredilmesi gerektiğini söyledi.

Badoer, “Sizlerden sabırlı olmanızı istiyorum çünkü ben bir robot ya da süpermen değilim. İnsanım ve hızlı olmak için zamana ihtiyacım var. Geri döneceğime inanıyorum. Bir yıl önce daha hızlıydım. Ama araçta güvende olmaya ihtiyacım var, yönlendirmedeki yeni sisteme alışmalıyım. Sadece biraz daha zamana ihtiyacım var.”

“Tabii ki sonuncu olmak isteyeceğiniz bir şey değil ama durum bu. İlk seansı geçebilmeyi beklemiyorduk zaten. Sonuçtan mutlu değilim ama daha fazla deneyimim olan pistlere çıkacağım için mutluyum. Spa pistini tanıyorum. Bu yarışın ardından aracı da anıyor olacağım ve o yarışta daha iyi olacağım.”


Yorumlar

  1. Pardon o zaman BAR vardı ama Honda'sı yoktu.

  2. Aslında yarış performansı daha güzel olan, yarışmayı unutmamış bir pilot bulma gibi ara formül düşünselerdi Ferrari için daha iyi olabilirdi. Çünkü 1999'da Mika Salo'yu yarıştığı Bar Honda'dan koparıp kendi aracına koyan bir takımdan bahsediyoruz. O seneki çözüm gerçekten güzeldi.

  3. Gerçek durumunu SPA 'da göreceğiz zaten.
    Yarın için kimsenin bir beklentisi yok. Ama haftaya da böyle olursan Luca bırakmaz seni orda.

  4. hadi len.. adam yapisti ferrari'ye birakmiyor ya.. ben olsam spa'da da sans verirdim belki o da, ondan sonra bisi yapamazsa baska birini oturturdum koltuga..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir