Alonso Sıralama Sonucundan Memnun Değil

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Avrupa GP sıralama sonucundan memnun olmadını ve Renault aracından daha fazlasını umduğunu söyledi.

Alonso “İlk başlarda 3 ya da 4. olabileceğimizi düşündük ancak ardından Q1’de yeteri kadar hızlı olamadığımızı anladık.”

“Kesinlikle 8. sıradan başlayacağım için mutlu değilim ancak Q2’de de aynı pozisyonda olduğumuz için bu aracın limiti gibi görünüyor.”

“Burada kendileri için daha iyi bir grid pozisyonu umduğum taraftarlar için üzgünüm ancak yarışta elimden geleni yapacağım.” dedi.

Grosjean ise ilk sıralama seansında 2. seansa rahat bir şekilde kaldığı için mutlu.

Grosjean “İlk sıralama seansında kendim için dün koyduğum hedef olan Q2’ye kaldığım için memnunum. Benimle çalışan  tüm takıma ve faydalı tavsiyelerde bulunan Fernando’ya teşekkür ediyorum.”

“Dünyadaki en iyi pilotlar ile mücadele etmek inanılmaz bir duygu ve yarınki ilk yarışıma başlamak için sabırsızlanıyorum. Yarıştan mümkün olan en iyi sonucu almak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    hata yapınca suç kimin oluyor? 😀

  2. alonso son tur hakkında hata yaptı bunudu bilin yeterrr

  3. "faydalı tavsiyelerde bulunan Fernando'ya teşekkür ediyorum" Bu cumleye bakıp Alonso'nun takım arkadaşlığı konusunda bir daha yorum yapılsa iyi olur bence. Herkes bol keseden soylenmeyi çok iyi biliyor.

    Renault da bu kadar maalesef hiç şaşırmadım böyle olmasına…

  4. ben de hiç memnun değilim…

  5. limit bu evet renaultn limiti alonsoyu artık arkalarda görmekten sıkıldm eminm bi ferrari mcalren taraftarıda sıkılmıstır. alonso 2010 ferrariye giderse inş gitcek osaman herşey daha güzel oclaktır bence renault alonsyu her yarısta biraz daha kaybediyor

  6. bende memnun değilim. açıkcası iyi bi sıralama bekliyodum. demek ki alonso sonun dediği gibi limit bu yapacak bişi yok.

  7. alorai  || viva la vida avatarı
    alorai || viva la vida

    … yarın ne olacağını kimse bilemez üzme kendini be Alonso bakarsın 1. bitirirsin(inş inş:)bu karamsarlık da ne böyle:(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir