Raikkonen "En İyi Sıralamalardan Birisiydi"

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Avrupa GP sıralamalarında 6. olmasına rağmen yarışa başlama noktasından memnun gibi görünüyor.

Fin sürücü Avrupa GP sıralamalarının bu sezonki en iyi sıralamalarndan birisi olduğunu söyledi.

Raikkonen “Dürüst olmak gerekirse öndekiler kadar hızlı olmasak bile bu bizim bu sezonki en iyi sıralamalarımızdan birisiydi.”

“Yarış sonucu ise startın nasıl olacağına bağlı olacak. Bir kaç sıra kazanmak önemli olacak çünkü eğer yavaş bir aracın arkasına takılırsak yarışımız etkilenir.”

“Yarış performansı bakımından oldukça rekabetçi olduğumuzu düşünüyorum, Q3’te gördüğünüz gibi hafif yakıtta biraz zorlanıyoruz. Şu ana kadar iyi bir hafta sonu oldu ve F60’ın performansından memnunum.” dedi.

Takım patronu Stefano Domenicali “Şu anki performansımızı gösterdiği için Kimi Raikkonen’in 6.lığı iyi bir sonuç olarak kabul edilebilir, Luca’nın sonunculuğu ise büyük ölçüde bekleniyordu. Bu kadar uzun zaman sonra ve bilmediği, oldukça kirli bir piste alışmak kolay bir görev değildi.”

“Yarın iki ayrı görevimiz olacak: birincisi markalarda 3.lük için ihtiyacımız olan iyi sonucu almak, diğeri ise Luca’nın yarışı tamamlaması ve önümüzdeki yarışlar için yeteri kadar deneyimi kazanması.” dedi.


Yorumlar

  1. Bol sanslar kımı Ins bır podyum alırsın İceman!

  2. en kotu 3. luk diyorum bakalim artik yarin kimi ne yapacak hele helede buna inanmasam da alonsonun gelecek yil ferrariye gelecegine dair dedikodular bu kadar *** soylendigi bir zamanda ben kiminin extra bir seyler yapacagindan eminim yarin sansin bol olsun fin kartali sen gunun de olsan f60 da ucurursun biliyorum

  3. Podyum zor ama imkansız degil. Startta Kimi yükseldiği takdirde iyi bir yerde bitirecektir yarışı.

  4. gokhan cinar avatarı

    bence de çok iyi bir sonuç almıs kers le 2 sıra kazansa yeter kimi ye. yarısı 4. bitirmesi muhtemel ancak öndekiler sorunla karsılasması ile podyuma da çıkabilir.ben kimi nin son yarıslardaki performansından ve istekli olusundan dolayı çok mutlu oldum.üstüne bide f60 a ragmen alınan sonuclar gayet iyi…

  5. rai bu araçla 6.bence gayet güzel bi sonuç

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir