Trulli, Vatandaşı Badoer'i Savunuyor

yazar:

kategori:

Jarno Trulli vatandaşı Badoer’i savundu. Badoer bugünkü sıralamalarda gridin son sırasında kaldı ve rakiplerine göre çok yavaştı. Ancak Trulli, Badoer’in zor bir durumla karşı karşıya olduğunu, 1999’dan bu yana hiç yarışmadığını ve Ferrari taraftarlarının ondan çok fazla şey beklememeleri gerektiğini söyledi.

“Haftalar ve aylarca kullanmamışsanız bir F1 aracı kullanmanın ne kadar zor olduğunu anlatamam. Sorun yaşayacağını biliyordum. Bu kadar uzun zamandan sonra araca binmek herkes için çok zor. Elinden gelenin en iyisini yapmayı deniyor ama biraz daha zamana ihtiyacı var kuşkusuz.”

“Şu anda yaptıklarından zevk almalı. Hepimiz bu işin içindeyiz ve ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Dışardaki insanlar tabii ki daha fazlasını bekleyecek ama doğruyu söylemeliyim ki bu imkansız.”

“Luca iyi bir pilot ama 10-15 yıl bu işten uzak kaldıktan sonra araca atlamak kolay değil. Bu teste benzemiyor. Çok fazla zevk aldığını sanmıyorum ama yine de elinden geleni yapmalı.”

 


Yorumlar

  1. Hata Badoer'de değil, hata 1999 yılından beri yarışmayan pilota ikinci koltuğu veren Ferrari yönetiminde. 1999 yılında Schumacher kaza geçirdiğinde, Mika Salo'yu koltuğa oturtmakla en doğru kararı veren Ferrari'nin acaba şimdi sonu ne olacak merak etmekteyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir