Ferrari Yarın Aero Güncellemeleri Deneyecek

yazar:

kategori:

Ferrari yarın (Cuma) aracının aerodinamik yapısında değişikliklere gidecek ve ilk kez yeni aerodinamik parçaları test edecek.

Raikkonen: “Araç geçen testin neredeyse aynısıydı. Bugün olmasa da yarın bazı parçalar denenecek. Bence aracın davranışı çok kötü değil. Geliştirmek istediğimiz bazı şeyler var, elbette her zaman daha fazla tutunma ve hız isteriz, ancak bazen elimizdeki şartlarda burası biraz aldatıcı oluyor.”

“Eğer lastikler çalışmazsa, bir tur çalışıp sonrakinde çalışmazsa, bu çok şeyi değiştiriyor.”

“Geçen yıla göre iyi bir adım attık. Testlerde söylemesi zor, ancak iki hafta sonra nerede olduğumuzu göreceğiz.”

“Araçta iyi bir his var ve hala birşeyleri yapmak için bir günümüz var ve umarım herşeyden memnun kalırız. Elbette bir tur zamanı iyi olurdu, ancak ilk yarışta bunu görebileceğiz. Bu bir sorun değil, her yakıt yükünde iyi hissettiğiniz sürece fazla sorun yok demektir.”


Yorumlar

“Ferrari Yarın Aero Güncellemeleri Deneyecek” için 8 yanıt

  1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    ALKIŞ

  2. Kimi kan kokusu alsın yeter, buna da araç müsade edecek umarız.

  3. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Yarından sonra iki pilotta artık iyi bir tur atıcaklar gibi geliyor bana.Bugun anladığım kadarıyla lastikleri çalıştırma’da bir sıkıntımız yok.Uzun sürüşde’de araç çok iyi , tek turlar atmamız lazım son iki gün.Rai’nin yarınki güncellemelerle biraz daha tutunma gücü olmasını istiyor gibi.Motor sıkıntısını ferrari çözdü.Aeroyu geliştirmemiz lazım özellikle vettelin tutunma’da iyi bir araç olduğu zaman neler yapabileceğini biliyoruz :))

  4. “her yakıt yükünde iyi hissettiğiniz sürece fazla sorun yok demektir”

    Burası önemli, hadi Kimi çok az bir zaman kaldı yarışta ilk 4 içinde başlarsak bir hayal gerçekleşmiş olacak.Sonrası çok daha çabuk gelebilir.Araçta iyi bir temel var anladığım kadarıyla, üstüne çabuk bir şekilde koyabiliriz.

    1. McLarenist® avatarı

      Tüm yorumlarınızda Ferrari adına test sonuçlarını baz aldığınız ümitlerinizin etkisi var gibi. Umarım bu ümitleriniz boşa çıkmaz, huzurlu bir yıl yaşarsınız. İyi geceler.

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        O abimiz her test sonuçlarını baz alarak yorum yapıyor.İspatıda diğer test yorumlarına bakınız.Hangi lastikten tut hangi dereceleri yapanlara kadar biliyor bazen atıyor yoruma takip et 🙂 Ayrıca diğer test sonuçlarını’da yaz yorumunu ona göre konuşalım.Belki bizim bilmediğimiz bir şey var ki pek sanmıyorum 🙂

        1. McLarenist® avatarı

          Bir gün Yılmaz Hoca’yla lokalde oturuyoruz Namık Abi nasıl.

      2. Test sonuçlarından çok Kimi’nin hislerine güveniyorum diyelim.Araç hakkında söylediği seyler olumlu, özellikle geçen seneki felaketten sonra.Ferrari’nin büyük bir adım attığı görünüyor.He Mercedes’den daha çok geliştiğini umuyorum, oyle değilse bunu ilk yarışta göreceğiz.0.5 ile 0.8 arasında bir fark bekliyorum açıkçası.Bu fark çok olmasına rağmen ileri yönde büyük bir adım Ferrari için çünkü gelişim kısıtlı.

        Testler de ünite de tek sorun yaşamayan takımda Ferrari buda bir gerçek olarak önümüzde.Şu anda en dayanıklı takım Ferrari.Bunların hepsi artı ama performansi hep birlikte göreceğiz çok az kaldı artık. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir