Hamilton: Mercedes 2014’ten Daha İyi

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton Mercedes’in 2015 öncesinde kaydettiği ilerlemenin geçen yıl yaptıklarından daha iyi olduğuna inandığını söyledi.

“Takım harikaydı. Hazırlıklar ve bu yıl attığımız adımlar geçen seneden bile daha iyiydi. Geçen yıldan çok şey öğrendik ve bu yıl bunları uyguluyoruz.”

“Bu yolda öğrendiğimiz şeyler var ve eminim ki gelişebiliriz. Önümüzde gelişmek için günler var, ancak ileri yönde ilerlememiz iyi bir şey.”

Hamilton MGU-K sorunu ile karşılaşmadan önce sadece 48 tur atabilmişti.

“Çok fazla olumsuz düşünmek için bir sebep göremiyorum. Bu tür şeyleri bulmak iyidir, çünkü sorunları çözersiniz ve ilk yarışta keşfetmemiş olursunuz. Daha uzun sürdüğünüz sürece daha rahat hissedersiniz. Bugün attığım elli turdan sonra, daha fazlasını da yapmaya hazırdım.”

“Bir günüm daha var ve umarım temiz geçer. Eğer 150 tur atabilirsem bu harika olur. Aracı ilk yarışa getirmeden önce bazı noktalarda çok fazla değişiklik yapmak istiyorum. Bankanızda tüm bilgiyi saklamak istersiniz ve böylece ilk yarış veya yarışlarda karşılaşabileceğiniz sorunlara yanıt bulabilirsiniz.”

“Artık bu bir güne düştü, ancak iyi olacağını düşünüyorum.”

 


Yorumlar

“Hamilton: Mercedes 2014’ten Daha İyi” için bir yanıt

  1. Aracı biraz zorlamaya başladılar sorun çıktı. Ben yine Mercedes in bir kaç yarışta dayanıklılıktan dolayı puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir