Lada İlk Yarışa İki Araçla Çıkacak

yazar:

kategori:

Lada 2015 Dünya Binek Otomobiller Şampiyonasının ilk ayağına iki araçla çıkacağını açıkladı. Yeni Vesta’ları 2012 dünya şampiyonu Rob Huff ile BTCC şampiyonu James Thompson kullanacak.

Takımın üçüncü sürücüsü Mikhail Kozlovskiy ise Arjantin’deki ilk yarışı kaçıracak, ancak ikinci ayak olan Marrakech’te yeni aracıyla yarışabilecek.

Takım patronu Victor Shapovalov: “Zaman kısıtlıydı ve üçüncü aracı bitiremedik, ancak sezonun ikinci yarışına hazır olacağız. Dört araç yapıyoruz, üçü yarışmak ve birisi test yapmak için. Bir veya iki hafta içinde tamamlanmış olur. Sezon içinde yeni Vesta’yı geliştirmeye devam edeceğiz.”

“Yeni Vesta’nın Magny-Cours’taki ilk sürüşünden sonra sürücüler yeni aracın potansiyelini övdüler. Kesinlikle önceki Granta’dan daha iyi ve daha hızlı. Bence iki-üç yarış sonra podyum için savaşabiliriz.”

Lada 2015 sezonu için tamamen yeni bir araç üreten tek takımdı.


Yorumlar

“Lada İlk Yarışa İki Araçla Çıkacak” için 2 yanıt

  1. Kozlovsky gridin acik ara en yavas pilotu ve 3. senesinde torpille hala yarışıyor. Katilmamasi iyi olmuş, her yarış 0 çekiyor zaten, ondekilerden yarısı kaza yapmadığı sürece 🙂

  2. ReyizHamilton avatarı

    Lada dan her yonde super atilim var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir