Villeneuve de Alonso’nun Kazasını Tuhaf Bulanlardan

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 Şampiyonu Jacques Villeneuve de Fernando Alonso’nun geçirdiği kazayı ve ardından yaşananları tuhaf bulduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz pazar günü Katalunya’da kaza yapan Alonso, takım tarafından iyi olduğu açıklansa da 4 gün hastanede kalmıştı. Alonso’nun Avustralya’da yarışması da şu an için kesin değil.

Villeneuve “Tabi ki aracınızın kontrolünü teknik bir sorunla ya da motivasyonunuzun bozulmasıyla kaybedebilirsiniz.”

“Rüzgar sebebiyle bile kontrolü kaybedebilirsiniz ancak Indianapolis 500’de 360 km/sa hızda rüzgarla boğuşulduğunu biliyorum.”

“Limitteyseniz hata yapabilirsiniz. Ancak kazayla ilgili çok fazla şey okudum ve onların arasında hızın çok fazla olmadığı söyleniyordu. Böyle bir olayın Alonso gibi bir sürücüye olması saçma geliyor.”

“Ben doktor değilim ve onunla konuşmadım ancak anladığıma göre kazada temas çok sert değildi. Belki kötü bir açıdan kaza oldu, bilmiyorum. Ancak bu hikaye kafamı biraz karıştırdı.”

“Beni sıkıntıya sokan şey gizem olması: McLaren bize bir çok şey söyledi ve gerçek onların arasında mı bilmiyoruz.”  dedi.

Alonso’nun Alonso’da yarışma ihtimali için Villeneuve “Kafa bacak ya da kol değildir. Onun Melbourne’de olacağına iddiasına girebilirim çünkü biz sürücüyüz ve araçta olmak isteriz. Ancak 1999’da Spa’da kafama sert bir darbe almış ve 20 dk sonra araca oturmuştum. Bir tur sonra yıldızları gördüğüm için bıraktım.”

“Beyin konusunda ikinci bir darbe ölümcül olabilir. Fernando’da cesaret var ancak doktorları dinlemeli.” dedi.


Yorumlar

“Villeneuve de Alonso’nun Kazasını Tuhaf Bulanlardan” için 2 yanıt

  1. Ben bu adamı hiç sevmiyordum,sevmedim ve sevmemeye devam edeceğim.F1’in Süt oğlanı bu işte 🙂

  2. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Alonso’nun Alonso’da yarışma ihtimali

    😀 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir