Massa: “Hızlı Olduğumuzu Kanıtlamamız Lazımdı”

yazar:

kategori:

2. Barcelona testlerinin ilk gününü ilk sırada tamamlayan ve şu ana kadarki en hızlı turu kaydeden Williams pilotu Felipe Massa, şimdiye kadar yavaş oldukları testlerde mücadelede olduklarını göstermek zorunda olduklarını hissettiklerini söyledi.

Massa “Araç iyi davranıyordu ve iyi bir tur atmamız gerektiğinde tur zamanımız iyiydi.”

“Mücadelede olduğumuzu kanıtlamamız gerekiyordu. Mercedes’te ne kadar performans var bilmiyoruz ancak diğerleri ile orada olduğumuzu düşünüyoruz.”

“İstikrarı geliştirmek için çok çalışıyoruz ve oldukça mutluyum ancak yine de çok erken. Emin olmak için çok erken. Herkes aynı yakıt yüküyle ve aynı lastiklerle, aynı anda piste çıktığında nerede olduğumuzdan emin olabiliriz.”

“Ayarlar açısından lastikleri deniyoruz ve araçta bir şeyleri değiştiriyoruz. Her şey pozitifti. Bizim için iyi bir gündü ve tur zamanımız iyiydi ancak Mercedes’e kıyasla nerede olduğumuzdan emin değilim. 2014’teki gibi iyi bir araca sahip olduklarından eminim ancak biz de oradayız.”

“Ancak bu dünyada her şey hızlı bir şekilde değişebilir. İlk yarışta belki de beklediğimiz yerde olamayacağız. Ancak şu ana kadar iyi iş çıkardık ve aracı mümkün olduğu kadar en iyi şekilde hazırladık.” dedi.


Yorumlar

“Massa: “Hızlı Olduğumuzu Kanıtlamamız Lazımdı”” için 3 yanıt

  1. içimden bir his williamsın mercedese kafa tutacağını söylüyor.

    1. Millet Williamsın Mercedese kafa tutabileceğine inanıyorda Sauberin Ferrariyle kapışabileceğini kabullenemiyor!!!

  2. Hızlı da ne kadar hızlı? Felipe Nasr bugün düne göre daha soğuk olan pistte zorlasa neredeyse Williamsın derecesine inecekti. Geçen seneki Sauber puan almış mıydı tam hatırlamıyorum. Williamsın tüm gücü budur şeklinde bir iddia ortaya atmam da açıkçası komik olur. Ne Williams çalışanıyım ne Williams hissedarıyım yani bilgim yok fikrimde yok açıkçası. Ama yorum olsun diye böyle bir değerlendirme yapıyoruz birçoğumuz gibi.

    2. Barcelona testlerinin bugüne kadarki ciddiye alınacak tek tarafı Rosbergin mediumlarla 1.24.324 yapması. Hamiltonda 1.24.8 yaptı. Aslında Massa da fena değildi. 1.24.6 yapmış. Ama Red Bull elini hiç göstermiyor yine.

    Geçen sene Button şöyle demişti; arkamdan Ricciardo geliyordu geçilmesi zor bir virajda yanımdan hızlıca geçip gitti. Açıkçası Red Bull bir şeyler saklıyor şeklinde demeç vermişti ve haklı çıktı. Bu sene söylentilere göre Ferrari virajlarda hızlı deniliyor. Ama diğerleri de armut toplamıyor. Mercedeste hızlı, williamsta hızlı belki sauber bile 5. lik savaşında hızlı olabilir.

    Açıkçası son Barcelona testinde beklentiye girmemek adına iyi şeyler oluyor. Sonradan üzülmektense Ferrari şimdiden renk vermiyor der ona göre izleyici beklentisi oluştururuz. Sürpriz olursa iyi olur olmazsa da bu senede bölük börçük 2 yarış izle 1 yarış kaçır şeklinde bir yaşam planı yaparız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir