Barrichello Emekli Olmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Emekli olacağını düşünülen Rubens Barrichello Formula 1 kariyerine devam etmek istediğini söylüyor.

Beş yıllık zafer susuzluğunun ardından Valensiya’da yarışı kazanan tarihin en fazla grand prix’ye çıkan pilotu Barrichello 17. sezonunda da yarışmayı ve 300 grand prix’i tamamlamayı istiyor.

Barrichello bugün kazandığı zaferin de etkisiyle, “Devam etmek isterim.” diye konuştu. Brezilyalı pilot 2010 pilot pazarının çok karışık olacağnı da ekledi.

Barrichello “Henüz erken ve Alonso’nun Ferrari’ye gidişi konusunda çok fazla spekülasyon var ancak benim pistten gitmem 15 dakikayı buluyor çünkü herkesle konuşuyorum ve konuşmayı seviyorum bu yüzden gelecek sene için fırsatlara açığım.” dedi.

Barrichello, yarışmaktan ve araç kullanmaktan hiç bu kadar zevk almadığını söylüyor.

Barrichello “Hayatımda yarışmaktan ve şu anda sürmekten daha çok sevdiğim anım olmadı ve çok iyi iş çıkardığımı düşünüyorum. 37 yaşında sürüşte zirveye çıktığımı düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Arada da olsa böyle kazan ki defterini dürmesinler. Bi ara aha artık bitiyor almayacaklar galiba diyorduk ama şükür kaldı. Kal ki bu yönde rekorları sen kır. Ben seni 41 'ine kadar görsem yinede bıkmam 41 kere maşallah derim hatta 🙂

  2. takımda jenson yalakalığı olmasaydı şimdi çok daha yakın bir puanda olacaktı rubens. ama göstere göstere kayırıyorlar adamı, yazık… günah çıkarır gibi "rubens kazanmakta serbest olacak" dedi bu yarış için brawn. gerçekten iyi niyetliysen bunu neden sıralamalar bittikten sonra söyledi? j 5.ten kalkmasa yada yarış içinde arka arkaya gelseler, aynı şeyi yine söyleyebilir misin? ama o zaman yine benzin pompası, emniyet kemeri, lastikler gibi arızalar ve 3 pit 2 pit stratejileri devreye girer değil mi? sırf jenson bu kadar kayırıldığı için o hariç herhangi bir kimsenin şampiyon olmasını dilerim.

  3. alorai  || viva la vida avatarı
    alorai || viva la vida

    …herkes barichello'nun iyi birisi olduğunu kabul ediyor.bence de öyle ama gençlerin önü açılsın derim(bkz: schumi:)

  4. Bu sonuçları alabileceğine inanıyorsa neden gitsin ki? 😀 Ama iyi bir insan olduğu konusunda hem fikirim..

  5. gokhan cinar avatarı

    git olm artık git :)). en azından kubica ya koltuk açılır. ama rubens ı insan olarak çok seviyorum iyi bir adam saf biraz temiz kalpli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir