Massa Desteği için Barrichello'ya Teşekkür Ediyor

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu Felipe Massa, vatandaşı Rubens Barrichello’nun kazadan bu yana gösterdiği desteğe ve zaferi kendisine adamasına teşekkür etti.

Kaskında ‘Felipe – en kısa zamanda seni pistte görmek istiyoruz’ yazısı ile yarışa çıkan Barrichello yarışı kazanıp aracından indikten sonra kaskını işaret ederek bir nevi zaferi Massa’ya adamış oldu.

Yarışı Sao Paulo’daki evinden izleyen Massa, yarşın ardından tebrik ve teşekkür etmek için Barrichello’yu aradığını söyledi.

“Onunla konuştum ve bu fantastik zafer için onu tebrik ettim. Ayrıca benim için yaptığı her şey için ve tüm haftasonu boyunca benim için söyledilediği her şeye de teşekkür ettim. Aslında, kaskında benim için yazanları gördüğümde çok duygusal anlar yaşadım. “

Yarışı evindeki televizyon seyrettiğini söyleyen Massa aynı zamanda dizüstü bilgisayarından tur zamanlarını da takip ettiğini söyledi.

“Televizyonda bir F1 yarışını en son 2003 Japonya GP’sinde izledim. Sezonun son yarışıydı ven ben Japonya’ya gitmemiştim, o zamanlar Ferrari’de test pilotuydum.”

“Yarışı izlerken Brezilyalıların Valensiya’yı domine etmiş olmasını istedim hep. Ben de 2008’de orada kazanmıştım, polden başladım ve en hızlı zamanı elde etmiştim.”

“Rubens harika bir iş çıkardı. Tur zamanlarını kontrol ediyordum ve Lewis Hamilton pit stopta problem yaşamasaydı da kazanacağından emindim. İnanılmaz şekilde hızlıydı ve hiç hata yapmadı.”

Massa son olarak da cuma günü tıbbi test için Amerikaya gideceğini söyledi.

 


Yorumlar

  1. iyi demişsin thebest. Ferrari de işte bu yönleriyle bu kadar kalas bir takım. Kendisini kral yapan adama bile yapmayan Felipe'ye yaparmı!.
    O gün Mclaren bile Luca ve Ferrari'den daha duygusal davranıyordu.
    Beygirler böyle değildir ama işte Luca ve Fiat'ın kalas tarafı böyle yapıyor bu takımı.

  2. kazadan bu yana felipe'ye -gerçekten yürekten- desteği ve bu h.sonu yaptığı jestle rubens 'in insanlığı hakkında daha önce söylediğim tüm sözler için utandım kendi kendime. söylediğim her şeyi geri alıyor, tükürdüğü yalıyorum. rubens pistte insan olarak kalabilmeyi başarmış ender isimlerden biriymiş, helal olsun…

    jest özürlüsü ferrari'den ise, felipe'nin 3 numaralı aracına bir resim, yazı..vs. bir şeyler koymasını beklerdim felipe ile ilgili. reklam hakkıymış aracın orasının burasının kullanım hakkıymış hikaye bunlar. bir yazı yada resim, çok şık olacaktı. ama bu adamlar efsanenin son yarışında bile en ufak bir atraksiyon yapmamışlardı. BMW ise arka kanatlarına komple danke ve thanks Michael yazmıştı. hatırladım o günü şimdi, helal olsun BMW'ye de..

  3. "Massa desteği için Barrichello'ya teşekkür ediyor" Haber başlığı..

    "Bizde desteğin için sana teşekkür ediyoruz" Ferrari.

  4. Dostlar arasında böyle yüceltici davranışlar olur, geçmişte de oldu. Güzel hareketler bunlar. Takım arkadaşlığı yapan insanların diyaloglarının bu şekilde olması lazım. Kimse şikayet etmez, herkez takdir eder.
    Politik mekanik hallerin içinde bu tarz hareketler spora inancı kuvvetlendirir.

  5. Zaten kaskına vurup " Senin için kazandım Felipe " der gibi bir siması vardı ^^
    Helal olsun ne diyelim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir