Vettel: “Alonso’nun Kazasının Başlangıcını Görmedim”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun geçen hafta geçirdiği kazanın en yakın şahitlerinden olan Sebastian Vettel, McLaren pilotunun kazasının ilk anını görmediğini söyledi.

Alonso’nun kaza yaptığı esnada arkasından Vettel geliyordu. Kazadan sonra olayı değerlendiren Vettel, Alonso’nun tuhaf bir şekilde duvara vurduğunu söylemişti. Ancak anlaşılan o ki Vettel Alonso’nun duvara ikinci kez vurduğu anı gördü.

Vettel “Rüzgar şiddetliydi. Carlos’un da orada aracının kontrolünü kaybettiğini düşünüyorum. O gün çok rüzgarlıydı. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Tam arkasındaydım ancak gerçekten görmedim. Ben biraz gecikmiştim bu yüzden kazanın nasıl başladığını görmedim.”

“Ben sadece son anlarda duvara vurmasını gördüm. Ancak öncesinde olanları bilmiyorum. Aracın kontrolünü rüzgarla mı kaybetti bir şey diyemem.”

“Olanların ardından hemen McLaren’dekileri görmeye gittim ve onlara gördüğümü anlatıp Fernando’nun iyi olup olmadığını sordum. O an ne olduğunu bilmiyorduk. Açıkçası iyileşmesi gerektiğini bilmek hala şok edici ancak en önemlisi genel olarak iyi olması.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: “Alonso’nun Kazasının Başlangıcını Görmedim”” için 2 yanıt

  1. testlerde arac ustu kamarasi kullanilmiyormu ???

    1. Kameralar devamlı kayıtta ancak işlerine geldiği yada canları istediği zaman yayınlarlar. Aynı yıllar boyu Senna kazasında şu sn den sonrası yok deyip (kaza anından çok öncedir) silmiş oldukları gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir