“Mercedes Aracı İnanılmaz Hızlı”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, bugün yumuşak lastiklerle attığı 1.22.7’lik derecesiyle rakiplerini şaşırtmayı başardı.

Mercedes bugün ilk defa yumuşak lastikleri test etti ve o lastiklerle elde edilen en hızlı dereceyi 0.7 sn geçmeyi başardı.

Valtteri Bottas “Oldukça hızlıydı. Herkesin biraz şaşırdığını düşünüyorum. Herkes onların hızlı olduğunu biliyordu ancak çok hızlılardı.”

“Ne kadar yakıt vardı ya da motoru ne kadar kullandılar bilmiyorum ancak kesinlikle hala öndeler. Sezonun bu döneminde gerçek bu.”

“Jenson Button “İnanılmaz hızlılar ve biz açıkçası çok uzaktayız. Ancak herkesin yakıt yükünü bilmiyoruz.”

“Bakabileceğimiz tek şey uzun turlar ve onlar çok ilginçler. Mercedes uzun turlarda da diğerlerinden çok önde ancak bazı araçlarda aşınma oluyor.” dedi.

Sebastian Vettel “Hangi lastikleri kullandılar bilmiyorum ancak çok güçlü bir tur zamanı olduğunu düşünüyorum.”

“Kazanmak istiyorsanız önce Mercedes’i yenmenizin gerektiği açık.” dedi.


Yorumlar

““Mercedes Aracı İnanılmaz Hızlı”” için 5 yanıt

  1. Kesin bilgi yayalım

  2. ben farkın çok açık olduğunu sanmıyorum,bence performans saklayan birkaç takım var ve mercedes iyi olsada geçen sene kadar baskın olmicaklardır.Ayrıca sezon içindeki gelişim’de önemlidir neyse yarışa az kaldı gerçi ilk yarışta’da net belli olmayabilir ama az çok netleşir..

  3. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Mercedes dışında tüm takımların taraftarları bırakın bu sene F1 izlemeyi hiç zevk almıcaksınız.Benim artık umudum kalmadı sezondan.Kabuğuma çekiliyorum.Ben F1 de fazla fark ile motorla şampiyon olan mercedesi kabul etmiyorum,kaldıramıyorum.İyi seyirler izleyenlere

  4. rosberg power avatarı

    diğer takım pilotlarının yorumlarından anlaşılıyorki bir tırsma söz konusu. gayette haklılar. koruma modunda yarışsak gene hızlı olacağız sanırım 😀

  5. Herkesin yakıt yükünü kimse bilemez :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir