Barrichello Tekrar Kazanacağından Emindi

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, bu sezon son yarışa kadar takım arkadaşının gerisinde kalsa da, dünkü galibiyetinden önce bir galibiyet alıp uzun süren hasreti sonlandıracağına emin olduğunu söyledi.

En son 2004’te Ferrari ile kazanan Barrichello, 81 yarış sonra ilk kez dün Avrupa GP’de podyumun en üstüne çıkmayı başardı.

Barrichello “Bu çok tatlı. Öncelikle Jenson kazanırken ben kazanamama rağmen böylesine hızlı bir aracı sürmenin şok edici ve iyi olduğunu söylemek zorundayım.”

“F1 dışında kalmıştım ve bir anda kendimi aracı sürüyorken buldum ve bu iyi bir araçtı, bu yüzden bundan memnun olmalıyım. Artık padokta insanlar bu galibiyeti seviyorlar.”

“Ben hayalkırıklıkları üzerinde yoğunlaşan ve negatif düşünen türde birisi değilim. Olumlu şeyler üzerinde düşünürüm ve Jenson’un kazandığı gerçeği benim de bunu yapabileceğimi gösteriyordu.”

“Ve benim sıram da zor koşullarda geldi. Son 3 yarışta iyi iş çıkaramadık ve sonrasında herkes için zor olan bir yarışta kazandık bu yüzden memnunum.”

“Her zaman olumlu düşündüm. Ben sıkı çalışırım ve böyle kazanmayı severim ve umarım önümüzdeki 6 yarışı kazanabilirim.” dedi.

Takım arkadaşının galibiyeti hakkında konuşan Button “5 sene olmuştu ve o bunu hak etti.”

“4 yıldan bu yana takım arkadaşıyız ve sezonun başında durumu zor karşıladığından eminim ancak artık takım ile ilk galibiyetini kazandı. Onun için büyük adım oldu.” dedi.


Yorumlar

  1. resimdeki hareket GPL'deki hareketin aynısı gibi 🙂 yanlışlıkla space'e bastı sanırım 😛

  2. takım emri olmamış olsaydı çok tan kazanmıştı şimdiyee

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir