Toyota Pilotları Spa'da Yarışmak İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Toyota pilotları son yarışlarda çok iyi sonuç alamamış olsalar da, bu hafta sonu Spa Francorchamps pistinde yapılacak olan Belçika GP için sabırsızlanıyorlar.

Jarno Trulli “Spa fantastik bir pist ve kesinlikle Formula 1’deki favorim. Burası gerçek sürücü pisti ve bana mükemmel bir şekilde uyuyor.”

“Neredeyse her tür viraj var, bu  yüzden tüm tur boyunca mücadele ediyorsunuz ve bunu seviyorum. Spa’da her sürüş inanılmaz ancak bir kaç sene önce orada pole pozisyonu almak çok özeldi.”

“Geçen hafta Valencia’da daha iyi sonuç alamamış olmamız üzücü ancak burası Spa’ya göre farklı bir yapıya sahipti.”

“F1’deki mücadele şu anda çok zor ancak sıkı mücadele veriyoruz böylesine harika bir pistte iyi sonuç almak güzel olur.”

“Spa her zaman bana olumlu duygular sağlıyor ve en iyi sonucu almak için zorlayacağız.” dedi.

Timo Glock “Monaco ile birlikte Spa benim favori pistim. Bu pistte Formula 1 aracı sürmek fantastik bir deneyim ve bu sporda alabileceğiniz en iyi duygulardan birisini burada görüyorsunuz.”

“Burası büyürken sürmeyi hayal ettiğiniz pistlerden birisi: etkileyici bir pist. Bu pistte keyif almama rağmen burada bazı üzücü anılarım var. 2007’de ısınma turunda bir başka sürücü bana vurmuştu ve puan kazanmak için son turlarımın en iyileri olduğu geçen sene ceza almıştım. Kötü şansımı değiştirmekistiyorum.”

“Geçen sene yağmur yarışta büyük bir etken olmuştu ve yağmur riski Spa’da her zaman var ancak burada yağmurda da kuruda da hızlı oldum bu yüzden bu hafta sonu için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir