BMW Sauber Belçika GP'sini İple Çekiyor

yazar:

kategori:

Robert Kubica: “Sezonun son bölümüne giriyoruz ve Spa’dan başlamak üzere çok güzel pistler var. Orası hariha tarihi olan güzel bir pist. Pilotların bürçoğu orada araç kullanmayı seviyor. Yüksek hızlı virajlarıyla pist oldukça uzun. Doğru dengeyi bulmak Spa’da önemli bir faktör ve oldukça zor. Hava şartları hep tahmin edilemez ve değişken oluyor. Pistin bazı bölümleri kuruyken diğer taraflarda yağmur yağabiliyor. Spa’da araç kullanmak büyük mücadeleye sahne oluyor ve buraya gelmek heyecan verici.”

Nick Heidfeld: “Spa benim için duygusal bir pist. 2008’deki yarış en iyi yarışlarımdan birisiydi. Puan için devam ediyordum ve yarışta bir anda yağmur lastiklerine geçmeye karar verdim. Tam isabetli bir karar vermiştim ve beni ikinciliğe taşıdı bu karar. Hava şartlarındaki ani değişiklikler bu pistte çok etkili oluyor. Tüm Avrupa’da hava sıcakken Spa’da yağmur olabiliyor. Ayrıca, Spa Mönchengladbach’tan araçla sadece bir saat uzaklıkta. Bu yüzden bu yarış bana memleketimi ziyaret etme şansı da sunuyor.”


Yorumlar

  1. Bu sene BMW pilotlarının SPA hayali kurmasına gerek yok. Yağmur da yağsa önde olamayacaklar.

  2. Ertan Akkaş avatarı

    Spa ismi bile beni heyecanlandırmıştır. 🙂

  3. valencia gibi zevksiz gecen bir yaristan hemen bir hafta sonra olmasi iyi oldu. spadaki en kotu yaris valenciaya 5 basar.

  4. umarım geçen seneki gibi bir yarış olurr

  5. spayı herkes iple çekiyo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir