Gene, Massa'nın Yerine Geçemediği İçin Üzgün

yazar:

kategori:

Marc Gene, Macaristan’da yaralanan Felipe Massa’nın yerine Ferrari’de yarış koltuğuna oturamadığı için üzgün olduğunu belirtti.

Le Mans 24 Saat yarışının kazanan ekipte olan Gene, Ferrari’nin Luca Badoer’i seçmesi karşısında şaşkın olduğunu dile getirdi.

Gene “Son haftalar benim için kolay olmadı.”

“Le Mans 24 Saat’te kazanıp Ferrari ve Peugeot ile 10.000 km’yi aşkın mesafe test yapmamın ardından kendi evinizde yarışamamayı kabul etmek zor.”

“Belçika’da ne karar verirlerse saygı duyacağım ve kararı kabul edeceğim. Eğer yarışırsam bu harika olacak ve yarışmazsam takımda bir başka elemanmışım gibi davranacağım. Ben aktif bir sürücüyüm ve sürmek için çalışmak zorundayım. Ben buna hazırım ve onlar da bunu biliyorlar.” dedi.

Ferrari Badoer’in Spa’da da yarışacağını açıkladı ancak sezonun geri kalanı için kapıyı açık bıraktı.


Yorumlar

  1. Duygusal ve hatalı konuşmuş. Ferrari not alır böyle şeyleri. Ayrıca senin o lemans 'ın ile 10bin km hiç bir işe yaramaz burda. Senin o 10 bin inin 10 katı bu adamda var zaten de sonucu gördük. Herkezde ama Lemans da zafer kananalar arasındaydı der durur. Yahu alakası bile yok F1 'le bunun. Bizde smilatorde 20 bin km yapıyoruz iyi bizde hemen geçelim bi f1 aracına o zaman. Geçmiş f1 tecrübesi dense ilk olarak hadi neyse anlıyacağız.

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Marc Gene 2003 Monza'da 5. oldu. Sezonu 4 puanla kapattı. Badoer, Belçika'da da böyle devam ederse Ferrari Gene'yi denemeli en azından aktif bir pilot Le Mans'ta yarışıyor ve zafer kazanmış.

  3. 2003 yılında monza da ralfin yerine yarışmıştı
    o yarışta montoya 2.olmuştu
    gene 4. olmuştu

  4. Evet yarışmıştı. Kaçıncı olduğunu birebilr hatırlamasam da; baktığımda 2003 yılında 5., 2004 yılında 10. ve 12. olmuş.

  5. UGuRaikkonen  avatarı

    Montoya ve Ralf S. zamanlarında williams ta yarışmıştı tam hatırlayamadım . O zaman ki performansını hatırlayabilen var mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir