2010'a 2 Yeni Takım Daha?

yazar:

kategori:

Formula 1 padoğunda çıkan son söylentilere göre Prodrive ve Epsilon’a, BMW Sauber’in geleceğine göre 2010’da yarışma hakkı tanınabilir.

Şu anda 2010 için 12 takım kesinleşti ve 1 takım daha olması gerekiyor. Bunun yanında BMW’nin ardından Toyota’nın da geleceği hakkında spekülasyonlar tekrar çıkmaya başladı.

BMW’nin alıcı bulamaması, Toyota’nın ise çekilme kararı vermesi ihtimaline karşılık FIA’nın Prodrive ve Epsilon Euskadi’yi listeye aldığı tahmin ediliyor.


Yorumlar

  1. İlk cümleye göre demekki BMW 2 takımlık yer işgal ediyormuş 😛
    Bir an önce şu iş belli olsun da gelecek adamlar da hazırlıklarına başlasınlar bir an önce.
    Gelsin gelsin ne kadar çok takım o kadar fazla seyir zevki. Dolu pistler, kullanılan her m2, bol kazalar, uçuk stratejiler, daha fazla kasan takımlar. 26 değil 32 aracı da kaldırır yapmasını bilene. O tutulan pilotlarda ferah ferah atmasınlar da turlarını biraz aralarda debelenerek zor koşullarda atsınlar canım. İyi alıştılar ufacık bir şeye konuşmaya. Zorluk görsünler biraz 🙂 70-80 lerdeki dedelerini hiç düşünmüyorlar.

  2. ordan burdan toplama 26 yarış aracı yerine adam gibi 14 aracın -gerçekten- yarıştığı bir f1 çok daha kaliteli olur. 26 araca monaco'da yada singapur'da nasıl sıralama yaptıracaklar merakla izleyeceğim. şimdi bunu destekleyen arkadaşların tuttuğu pilotlar bu dandik takımların yer işgal etmesiyle sıralamada bir hiç uğruna hızlı zaman yapamamasına, yada tur bindirirken artacak kaza ihtimaline nasıl anlam vereceklerini de merak ediyorum. bir çok pistin kapasitesi ve mevcut sıralama formatı 26 aracı kal-dır-maz.

  3. gelsinler ne kara çok takım okadar maceraaa

  4. Prodrive'ın gelmesi güzel olur. Güzel bir ekip kurma ihtimalleri yüksek. Bulunmasını istediğim bir firmalardan biri F1'de, köklü bir mühendislik firması olduğu için.

  5. gelsınLer gelsınLer =) xD

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir