Boullier: Sezona İstediğimiz Gibi Başlayamayacağız

yazar:

kategori:

McLaren yarış direktörü Eric Boullier, araçta çıkan dayanıklılık problemlerinin takıma oldukça büyük bir zaman kaybettirdiğini söyledi.

McLaren, 12 günlük testler boyunca birçok kez günü erken kapattı ve bir gün içerisinde attığı en fazla tur 101 tur oldu.

Sezon öncesi MP4-30’un durumunu değerlendiren Eric Boullier “Unutmayınki takımlar bir yıl önce bizimle aynı durumdaydı. Gerçekten de istediğiniz gibi birçok tur atmak mümkün değil. Ama özellikle sezonun Avrupa bölümünde daha rekabetçi olacağız”

“Sezona istediğimiz şekilde başlayamayacağız. Herşey beklendiği gibi çalışıyoruz, ancak dayanıklılık gerçekten endişe verici. Bu açık” dedi.


Yorumlar

“Boullier: Sezona İstediğimiz Gibi Başlayamayacağız” için 6 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Başından söylemiştim…

    Bir Redbull O-LA-MAZ-SI-NIZ .

    Yaşadıkları sorunlar beni ne üzüyor ne sevindiriyor.Ancak hatırlatayım : Geçen yıl bizim takımla dalga geçenler bu sene kendilerini bizim geçen yılki kış testinden ilk yarışa kadar olan devasa gelişmemizle avutup ümitlenmişti(İronik). Sadece Peter Prodromou ile olmaz bu iş.

    Ama yine de yarış tamamlamasalar bile Mercedes’in verdiği 2.sınıf motor yerine maksimumu alabilecekleri Honda ile sorun yaşamaları 100 kat iyidir. Bu yıl olmasa da seneye Mclaren güçlü olur.

    1. @MichaelJackson Geçen yıl sizin takımla dalga geçenleri söylermisin ? Öyle bir yazmışsınki sanki sadece McLaren fanları dalga geçmiş. Benim en net hatırladıgım taraftar kitlesi Lewis fanlarıydı.Ki ben bile Redbullun büyük bir takım oldugunu ve geri döneceklerini yazıyordum sürekli.

      Redbull’a bakıpta kendını avutan kısmı anlayamadım ? Geçen ki Prodromu yorumum’dan dolayı bana yazdıysan eger sorunların tek bir kişiyle çözülemeyeceğini anlayacak kadar teknik kapasiteye sahibim 🙂 O yüzden şuan yaşadıgımız sorunlarla Redbull-Renault’un yaşadıgı sorunlar arasında daglar kadar fark oldugunu belirtmeme gerek yok sanırım.

  2. McLaren’de enteresan işler olmaya başladı. İlk hedef yarışı tamamlamaktı, sonra Ron amca Çin’den önce olumlu bir gelişme beklemiyoruz dedi. Şimdi Eric Boullier’den ”Avrupa bölümünde daha rekabetçi olacağız” hedefi geliyor.

    Sanırım bir sonra ki hedef 2015 için gelişimi durdurduk 2016 için hazırlanıyoruz olabilir. 🙂

  3. Honda macleren de dayanaklılık sorunları uzun zaman alacağa benziyor, gridin son sıra aracı olamaya aday.willims ferarri redbul mersedesi takip ederler sanırım.sauberde iyi durumda

  4. Gecen seneki takimlarin hicbiri boyle sorun yasamadi kusura bakmasin. Bir tek redbull ve reno sorun yasamisti onlarda son test haftasinda herseyi yoluna koymuslardi. Hondada su anda ilkbgunden beri hicbir gelisim yok.

  5. McLaren engin avatarı

    Ben McLaren-hondaya inanıyorum ve güveniyorum sezonun ilk yarışına hazır olacaktır belki bizede mercedes gibi 1000 km ekstra bir test verirler!!!!!!!!!!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir