McLaren Güçlü Bir Belçika GP'si için Umutlu

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton dün yaptığı açıklamada Spa pistinin karakteristiğinin önceki iki yarışın aksine McLaren’ın galibiyet için mücadel etmesine engel olacağını söylemişti.

Whitmarsh, McLaren’in ne kadar rekabetçi olacağını tahmin etmenin zor olduğunu kabul etse de elde edilen gelişimin işe yarayacağı konusunda iyimser.

“Gelişim kaydettiğimizi düşünüyorum. Yeni dingil mesafesi ve yüksek hızlı virajlar için doğru olmayan ağırlık dağılımındaki küçük oynamalarla  bunu yapabileceğimize inanıyorum.  Yüksek hızlı virajlarda kontrolü sağlayacak şekilde yere tutunma kuvvetimiz var. Nerede olabileceğimizi tahmin edemiyorum ama olduğumuzdan daha rekabetçi olacağız.”

“Zorlamamız gerektiği açık ve aracı geliştirmeye devam edeceğiz. Sıralamaları domine edip bunu yarışa taşıyabilecek pozisyonda olmak istiyoruz.”

Whitmarsh, Spa’da Kovalainen’in de Hamilton’ın Valensiya’da kullandığı kısa dingil mesafeli aracı kullanacağını söyledi. Ancak Kovalainen daha hafif olduğu için Hamilton’a göre ağırlık dağılımının ayarlamanın daha kolay olduğunu ve bu güncellemenin Kovalainen için çok büyük avantaj sağlamadığını ancak yine de doğru olanın bunu yapmak olduğunu söyledi.

 


Yorumlar

  1. mustafa maraş avatarı
    mustafa maraş

    takımımız son iki yarışta hızlı görünüyor,ancak spa gibi hızlı pistte ne yapacağı belli değil,podyum için yarışacağız gibi.

  2.  Marlboro  Project  avatarı
    Marlboro Project

    Eğlenceli Bir Yarış Bizleri Bekliyor Gibi x))..Özelliklede Yağmur olursa uzun bir aradan sonra zevkli bir yaris bizi bekliyor gibi 🙂

  3. Belçika'da oldukça eğlenceli yarışlar oluyor. Ben de güzel bir yarış izleyeceğimiz adına umutluyum.

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Mc laren Çok büyük çıkış kaydetti bunun devamı gelir spada her şey mümkün hava sıcaklıgı cok onemli brawnlar ıcın umarım sıcak olmaz ve podyum ıcın mclaren ve ferrarılerı gorururz.

  5. hadi bakalım inş.Whitmarsh istedigimiz sonuçları alırız spa'dan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir