Badoer'in Koltuğu için İki Aday: Hulkenberg ve Bourdais

yazar:

kategori:

GP2 serisinde lider olan Williams test  pilotu Nico Hulkenberg adaylar arasında gösteriliyor. Hulkenberg’in menajeri Webber de, “Nico aslında mantıklı çözüm olurdu.” diyor.

Diğer aday pilot ise Sebastien Bourdais ve Bourdais’nin menajeri de Nicolas Todt. Todt ise bunun Ferrari’ye bağlı olduğunu söylüyor.

Bourdais de, “Ne yazık ki kapıda bekleyen bir sürü başvuru var. Nicolas benim hakkımda Ferrari yönetimiyle konuştu ama ismin lisete başı değil.” dedi.

Eski şampiyon Niki Lauda ise RTL’e verdiği demeçte ilginç bir öneride bulunuyor: “Onların yerinde olsaydım tek araçla yarışırdım. En azından tasarruf etmiş olurlardı.”

Pilotların da Badoer’in durumu hakkındaki görüşleri şöyle:

Kubica, “Her turda iki ya da üç saniye kaybediyorsam evde oturmayı tercih ederdim.”

Sutil: “Eğer Badoer Spa’da Valensiya’daki kadar yavaş olursa bu bir güvenlik sorunu olacaktır.”

Rosberg: “İki üç saniye yavaş olmak inanılmaz. Ben sadece F1 aracına ilk oturduğumda -ki daha o zaman 17 yaşındaydım- Montoya’nın o kadar gerisindeydim.”


Yorumlar

  1. Bourdais en doğru seçim olacaktır.
    geçen yıl spada sıralama 2.seansta en iyi zamanı yapmıştı ve 1.olmuştu
    ferrarinin Bourdais varken Badoer de ısrar etmesi anlamsız

  2. mustafa çakır avatarı
    mustafa çakır

    boderi gitsinde kim gelirse gelsin neydi o ya facia grojan da yeni geldi ilk defa bindi valencia filan ama hiçde öyle değildi elaman birde çaylaklarla kıyaslamayın demiş ulen çaylakalara ayıp olur kıyaslamak

  3. Böyle alakalı alakasız kişiler değerlendirileceğine Badoer kasmaya devam etsin daha iyi. Belirsizlikten belirsizlik ile nerde kurtulunduğu görülmüş. Niki'nin dediği gibi ha 2 nci araç piste çıkmamış ha da badoer'e verilmiş çok farklı değil.
    SPA sonrası elde Gene varken böyle yukarda yazan isimleri konuşmanın da bi manası yok. Ferrarinin de içinde olduğu bir grup pilot şampiyonuluğunu hiç düşünmüyor. Hatta takım şampiyonluğu bile umurlarında değil gibi, davranışları öyle. SPA da pist üstündeki haliyle renk katar Badoer daha iyi olur. Aman karizma çiziliyo diyede kasmasın kimse ne karizması arıyoruz taraftarına çektirdiklerinden sonra karizma mı kalmış.

  4. elif çivici avatarı

    hulkenberg gelecek vaad ediyor..2.bir vettel vakası olmaya aday bir pilot..ferrrari ye geçse iyi bi reklamını yapmış olurdu ama bence önce şampiyon olup gp2 de,ondan sonra tam teşekkürlü koltuğa oturmalı.ki bu büyük ihtimal williams koltuğu olabilir..

  5. Sebastien Bourdais en azından yarış performansını biliyor, tur zamanları konusunda Badoer'i geçer. Bu 2 pilottan seçeceklerse karar Bourdais olmalı.

  6. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Hulkenberg gerçekten hızlı. o ferrariyi herkesden iyi kullanır.

  7. gp2 serisinin başarılı ismi Hulkenberg gp2 de başarılı olduğu f1 de de başarılı olacağını göstermez.çünkü gp2 f1 den farklı ama nico mantıklı olabilirdi webberin dediği gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir