Renault Gelişimi Sürdürse de Gelecek Seneye Odaklanıyor

yazar:

kategori:

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan takımın R29 aracı beklenen performansı vermedi ve takımın KERS sistemi de istenilen performansı kazandırmadı.

Renault sezon içerisinde istikrarlı bir gelişim gösterdi ve gelişimi sürdürecek ancak takımın Teknik Direktörü Bob Bell, gelişimi devam ettirip sezonu güçlü şekilde kapatmayı isteseler de aynı zamanda gelecek seneye de odaklanmaya başlayacaklarını söyledi.

Bell “R29’un gelişimini sezon sonunda devam ettirerek ve aynı zamanda R30 üzerinde çalışarak kaynaklarımızı limitte kullanacağız.”

“İşleri haftalık yürütüyoruz ve adım adım gelecek seneki araç üzerine daha fazla kaynak aktarıyoruz ancak aynı zamanda R29’un gelişmesi için zorluyoruz.”

“Gelecek sene aerodinamiler aynı kalacağı için şanslıyız ve mevcut araçta öğrendiklerimizi R30’a aktarabiliriz. Ancak artık çabalarımızın büyük bölümünün gelecek seneki araç üzerinde olduğunu söylemeliyiz.” dedi.


Yorumlar

  1. alonso ferrariye gittiğinde adepte olmasını düşünürsek alonso içindee 2010 sezonu böyle gececektirrr alışma açısındann

  2. Alonso'nun Ferrari'ye gitme ihtimaini de göz önünde bulundurursak takımın gelişimi konusunda tecrübeli bir pilota ihtiyaçları olacak. Bu konuda pilot pazarına bakarsak sanırın en iyi ihtimaller Kubica ve Heidfeld olacaktır. Tabi onların da takıma adapte olma sürelerini falan düşünürsek ben gelecek yıl için de Renault'dan büyük bir şeyler beklemiyor, bu seneden bir farkı olmayacaktır.

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    gelecek sezon için çok büyük hayaller kuruyorum ya 🙂 bu sezon herşey baştan aşağıya değişmiş büyük takımlar çuvalladı ama hatalarından ders almışlardır dilerimki renault'ta seneye mücadele eder. hayalimse 4-5 takımın şampiyonaya oynaması. ferrari, mclaren, renault, redbull, brawn. redbull ve brawn zaten bu sene güçlüler. seneyede bu otomobillerinin temelinde çalışacakları için yine güçlü olabilirler.

  4. Renault içn artık geleneksel hale gelen 'gelecek seneye odaklanıyoruz' açıklamasının bir yenisi daha geldi hadi bakalım bu sefer sonu nasıl bitecek 😀

  5. inş bu kez olur hep hayal kırıklığı oluyor bizim için yeter artıkk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir