Renault Monza'da KERS'i Kullanabilir

yazar:

kategori:

Takımın Teknik Direktörü Bob Bell, Renault’nun KERS’i bu hafta sonu yapılacak olan Spa için reddettiğini ancak Monza için değerlendirdiğini belirtti.

Bell “Her zaman yeni şeyler ekliyoruz ve önümüzdeki bir kaç yarış düşük downforce paketini kullanacağız. KERS’i Spa’da kullanmayı düşünmüyoruz ancak gerçekten avantaj sağlayabileceğini düşündüğümüz için Monza’yı değerlendiriyoruz.” dedi.

Alonso’nun Valencia’da 6. olmasına rağmen Bell, antrenmanlardaki performansın ardından daha iyi sonuç alamadıkları için üzgün.

Bell “Tekrar puanlar kazanmak güzeldi ancak genel olarak hayal kırıklığına uğradık çünkü bu hafta sonu daha fazlasını bekliyorduk ve podyuma çıkabileceğimizi düşünüyorduk.”

“Fernando antenmanlarda iyiydi ve sıralamalarda ilk çizgiyi alabileceği konusunda kendimize güveniyorduk. Ancak ne yazıkki frenlerinde sorun yaşadı ve 8. sıradan başlamak zorunda kaldık. Geçişin zor olduğu bir cadde pistinde sekizincilikten başlayıp 2 sıra kazanmak umabileceğimiz en iyi sonuçtu.” dedi.


Yorumlar

  1. SPA'da Fernando sayesinde birşey yapma ihtimalleri daha yüksek. İsabetli geliştirmeler yapmadıkları sürece Monza'da ne kers nede Fernando kurtaramaz bu takımı.

  2. Kers değil Nos bile taktırsalar nafile.

  3. kersin bu sezon sadece startta işe yaradığını düşünürsek spa pek elverişli bir pist gibi durmuyor.

  4. ne zaman şansımız iyi gittiki burda da gitsin yine hayak kırıklığıı RENAULT F1 FERNANDO ALONSO

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir