Grosjean Part-Time Bankada Çalışıyormuş!

yazar:

kategori:

Grosjean “Cenevre’deki evime gitmeden önce dinlenmek ve şehrin keyfini çıkarmak için bir gün daha Valencia’da kaldım.  Ardından gerçeklerden kopmamak için bankada çalışmaya gittim. Ben bu şekilde devam etmemin önemli olduğunu düşünüyorum çünkü orada çalışmaktan keyif alıyorum ve bu rutin geçmişte benim için her zaman iyi oldu.” dedi.

Grosjean ayrıca Renault ile ilk kez katılmış olduğu Formula 1 yarışından keyif aldığını söyledi.

Grosjean “Benim için çok heyecanlıydı; ilk yarışımın her saniyesinden keyif aldım ve takıma bana verdiği destekten dolayı büyük teşekkür ediyorum.”

“Her şey yeniydi ve kısa sürede öğrenmek zorundaydım ancak araç içerisinde rahat olmayı başardım ve istikrarlı bir şekilde hafta sonu boyunca güvenim arttı.”

“Genel olarak performansımdan memnun kaldım ve yarışı bitirip biraz deneyim kazandığım için memnunum. Son kez çizgiyi geçtiğimde tüm mekanikerler pit duvarındaydı ve bu beni mutlu etti. Amaıcm bu hafta sonu aynı şekilde devam etmek, mühendislerimle çalışıp gelişim göstermek.” dedi.

Spa hakkında konuşan Grosjean “Burası favori pistlerimden birisi ve burayı çok iyi biliyorum, geçen sene GP2’de ilk yarışı kazanmıştım. Spa dünyadaki klasik pistlerden birisi ve Eau Rouge gibi virajları F1 aracı ile dönmek için sabırsızlanıyorum. Cadde pistinin ardından hızlı ve akıcı virajlara sahip daha geleneksel bir piste gitmek hoş olacak.”

“Şu ana kadar takım çok yardımcı oldu ve üzerimde baskı kurmadı ancak Spa’da daha rekabetçi ve Fernando’ya yakın olmak istiyorum. Hâlâ öğrenecek çok şeyim olduğunu biliyorum. “

“Spa’da hava koşullarının da tahmin edilemez olduğunu hatırlamalısınız ve her zaman yağmur riski var bu yüzden yarıştaki her türlü fırsatı değerlendirmeye hazır olmalıyız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. İlginç bi veled, gözü çok yükseklerde değilmiş gibi duruyorda kalbinin çok yükseklerde takılmaması güzel.

  2. bizim jason tahinci de simit satardı boş zamanında. az simitini yemedim keratanın 😀 küçükken menenjit geçirmiş ondan pek gelişemedi:))
    şaka bir yana bu cocuk mütavazi ve işine sıkı sarılıyor. başarılı olacaktır. eğer kendisini kazanacak kadar geliştirirse, yeni bir vettel olacaktır.

  3. helal olsun be romainn aslanım benim

  4. helal olsun Romain Grosjean'e tebrik ediyorum kendisini:D

  5. ne yaparsın grosjean ekmek parası 🙂

  6. "Burası favori pistlerimden birisi ve burayı çok iyi biliyorum, geçen sene GP2'de ilk yarışı kazanmıştım. Spa dünyadaki klasik pistlerden birisi ve Eau Rouge gibi virajları F1 aracı ile dönmek için sabırsızlanıyorum.

    işte piquet ve grosjean arasındakı fark piquet:
    itiraf etmeliyimki burası favori pistlerimden biri değil

    piquet basarıszlgına farklı bahaneler bulurken romain oldukca içten ve kendiyle barısık tebrikler flavio iyi bir iş yaptın romaini takıma kazandrrak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir