Belçika GP Öncesi Mclaren Mercedes

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton: Monaco, Silverstone ve Monza gibi, burası küçükken televizyondan izleyerek büyüdüğüm pislerden birisi bu da pisti daha özel yapıyor çünkü burada eskiden yarışmış kahramanları hayal etmek kolay.

Burası aynı zamanda muhteşem bir pist, Formula 1 aracı ile limitleri zorlayabileceğiniz bir yer. Eau Rouge, Pouhon ve Blanchimont’tan geçerken inanılmaz hisler içerisinde oluyorsunuz, tüm vücudunuz limitte oluyor ancak yine de daha hızlı gitmek için zorluyorsunuz.

Spa’yı seviyorum. Formula 1 takviminden asla çıkmaması gerektiğini düşünüyorum.

Heikki Kovalainen: Formula 1’de herkesin Spa için sabırsızlandığını düşünüyorum. Pilotlar için pist harika bir mücadele sunuyor: ziyaret ettiğimiz bazı yerlerin aksine Spa’nın gerçek bir kimliği var ve burası güven ve adanmışlığın fark yaratabileceği bir pist.

Büyük virajlar cesur olmanızı ve risk almanızı gerektiriyor ve eğer viraja yanlış bir şekilde girerseniz büyük bir kaza geçirebilirsiniz. Burayı seviyorum ve burası bana göre takvimdeki en iyi pist.

Martin Whitmarsh: MP4 24’te bazı büyük güncellemeler yapmamıza rağmen Spa’ya yüksek hızlı virajların bizim güçlü yanlarımızı desteklemeyeceğini bilerek gidiyoruz. Ancak buna rağmen yeni teknik paketimizin markalarda 4.lüğümüzü güçlendirecek puanlar kazandırmayı sağlayacağından eminiz.

Burada 10 kez kazandık ve büyük bir rekora sahibiz. Hem Lewis hem de Heikki burayı seviyorlar bu yüzden bir başka heyecanlı yarış için sabırsızlanıyorum.


Yorumlar

  1. HAmilton belki ama Heikki zor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir