Pilot Konusunda Whitmarsh ve Haug Farklı Konuşuyor

yazar:

kategori:

Mclaren’de 2010’da Lewis Hamilton’un yanında kimin yarışacağı konusu oldukça gündemde olan bir konu. Haberler sıkı sık Heikki Kovalainen’in gideceği ve yerine bir Alman sürücünün getirileceği yönünde.

Tüm bu haberlere rağmen Mclaren takım patronu Martin Whitmarsh, gelecek sezon için henüz başka pilotlar ile ilgilenmediklerini söylemişti ancak Mercedes Motor Sporları Patronu Norbert Haug, başka pilotlar ile görüşmelerin olduğunu söyledi.

Auto Bild’e konuşan Haug “Pilotlarla görüşüyoruz. Ben de pilotlarla görüşüyorum. Eğer böyle olmasaydı işimizi yapmıyor olurduk. Ne zaman olacağını söyleyemem ancak zamanı geldiğinde gelecek sene kimin süreceği konusunda kararımızı vereceğiz.” dedi.

Kovalainen’in performansı hakkında konuşan Haug “Bazı yarışlara göre iyi iş çıkardı. Yarışa ilk sıradan başladı bu yüzden dördüncülük beklemiyordu ancak şu ana kadarki en iyi sonucuydu.” dedi.


Yorumlar

  1. nicorosberg bence in iyisi olurr

  2. elif çivici avatarı

    sutil de fena degil o da iyi bi aracı hakkediyor..kubica da iyi..rosberg de iyi..of of seneye en çok şu transferleri merak eder oldum takımlarda 😀

  3. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    edit: en iyi derecesi yazmışım yanlış. Ama yarışların büyük çoğunluğunda 1 araç bile geçemedi

  4. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Mercedes kimi istiyorsa o olsun bana uyar =)
    Haug da ağır konuşmuş ama gerçek bu heikkinin en iyi derecesi

  5. Di Resta ve Paffet olmalı bence.Safkan Mercedes birisi lazım.Tıpkı Hamilton gibi.En ufak birşeyde ben giderim demeyecek.

  6. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Kubica-Renault olacaktı 🙂

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Kubica-BMW spekülasyonları varmış. Kovalainen yerine başka bir Alman dediklerine göre ya Sutil yada Heidfeld gelecek.

  8. Whitmarsh yapması gerekeni yapıyo çıkıpta biz rosbergle yada diger pilotlarla ilgileniyoruz anlaştık diyemez hem heikkiye karşı saygısızlık olur bence sezon bittiginde kiminle anlaştıysanız yaparsınız acıklamanızı.

  9. Nick Heidfeld ideal isim diye düşünüyorum. Otomatik pilot gibi puan alabilir, yarış dışı kalmak nedir unutturabilir ve en önemlisi takım içi sorunlar yaşanma olasılığı minimum olur.

  10. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    anasayfa'daki ankette rosberg demiştim. o olmasada kubica olabilir seneye açıkta kalacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir