Kubica'nın Kararı Takımın Potansiyeline Bağlı Olacak

yazar:

kategori:

BMW ayrılığının ardından Robert Kubica bu sezon sonunda serberst kalacak. Kubica hangi takımın daha güçlü olacağını tahmin etmenin zor olduğunu söylüyor ve gideceği takımın potansiyelinin kendisi için daha önemli olduğunu ekliyor.

“Yeterli kadar hızlı olmasanız bile, kış testlerinde gelişebilecek bi grupla çalışıyor olmak önemli. Hiç kimse hızlı bir aracın garantisini veremez ama maksimum çaba ve motivasyon garantisi verilebilir. Gelecek yıl hangi takımın yarışları kazanacağını tahmin etmek zor.”

“Bu seneki sonuçlara göre bazı fikirlere sahip olabilirsiniz, bu sene iyi olan büyük ihtimalle gelecek sezona da iyi bir başlangıç yapacaktır çünkü araçlar aerodinamik açıdan değişime uğramayacak.”

Kubica, 2010 için zirvedeki takımlarda boş yer kalmamış olsa da kazanan bir araçta olabileceği konusunda hâlâ şansı olduğuna inanıyor.

“Umarım gelecek yıl rekabetçi bir araçta yer alacağım. Takımların bir çoğu pilotlarıyla anlaştı ve bu yüzden çok fazla gidecek yer yok. Ama gelecek vaad eden birkaç seçenek var.”

Polonyalı pilot son olarak da bir takımla anlaşmak için acele etmediğini, önümüzdeki yarışlarda takımların gelişim seviyesinin kendisi için önemli olacağını söyledi.

 


Yorumlar

  1. bana göre kubica gerçek bir yarışçı, en azından bana öyle bir his veriyor, eskiler gibi, uzun ve kıvırcık saçlar, garip ama tatlı bi yüz, ve tabiki çok sert direksiyon hareketleriyle önceki yüzyıldan çıkıp gelmiş bir pilot imajına sahip, keşke araçların dinamikleri pilotların ağırlıklarından etkilenmese de bu muazzam yeteneğin farkına varsa herkes

  2. umit isbilen avatarı

    umarım mclaren olmaz, bir alonso vakası daha yaşanmaması için

  3. RENAULT SENEYE KESN REKABETCİ OLCAKTIR CÜNKÜ 2008DE SEZON sonu arac cok iidi ama kural değpişkliği yüsndn gerilere düstü busene yine 2008 tekrarı olcak ve senyede kural değişikliği olmadığı içn büyük takımlar renault ferrari mcalren zirvede oclaktr bakalm alonso hangi takımda olcak

  4. 2006 yılı Monza'daki podyumu mükemmeldi. O zamandan beri "bu yeni çocuk geleceğin şampiyonlarından" olacak derim içimden. Umarım rekabetçi takımlardan birinde olur.

  5. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    toyota diyelim action olsun

  6. Ama gelecek vaad eden birkaç seçenek var buda kesin RENAULT DUR HADİ HAYIRLISI

  7. yeni adresn buyuk ıhtımal renault f1 team =))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir