Fisichella Ferrari'de Yarışma Hayalleri Kuruyor!

yazar:

kategori:

Ferrari’de Felipe Massa’nın yerine geçen Luca Badoer’in performans olarak oldukça geride kalması, İtalyan sürücü Giancarlo Fisichella’nın Ferrari adına yarışabileceği spekülasyonlarını doğurdu.

Fisichella “Çok fazla spekülasyon var ve her yerde adımı listenin başında görüyorum. Ancak Ferrari beni aramadı, bu yüzden ortada bir şey yok. Eğer beni arasalardı daha fazlasını söyleyebilirdim ancak ben onlarla iletişime geçmedim. Ben Force India pilotuyum, bu kadar basit.” dedi.

Ancak Fisichella, 13 yıllık kariyerinin ardından Ferrari’ye geçme düşüncelerinin kendisini sevindirdiğini söylüyor.

Fisichella “Bu kesinlikle her pilotun hayali. Özellikle İtalyan olarak benim hayalim ve kariyerimin son zamanlarında bu iyi bir fırsat olur. Çok hoş olur. Şu ana kadar 220 yarışa çıktım ve bu benim için iyi baskı olur. Çok fazla sorun olmaz, iyi bir fırsat olur ancak daha fazlasını söyleyemem.” dedi.

Fisichella ayrıca Badoer’in Spa’da daha iyi olmasını beklediğini söyledi.

Fisichella “Luca son aylarda sürmemiş olsa da daha iyi sonuç elde edebilirdi. Ancak çok fazla zorlandı. Onun üzerinde açık bir şekilde çok baskı var ve onun için pist dahil her şey yeniydi. Burada muhtemelen daha iyi olacaktır ancak son yarışa göre çok fazla gelişmeye ihtiyacı var.” dedi.


Yorumlar

  1. İşte büyük marka. Takımların kralı 🙂
    Herkezin rüyalarını süslüyor maşallah. Dünyada bu kadar arzulanan sayılı şey vardır herhal.
    Daha kimlerin isimlerini göreceğiz, konuşmalarını öğreneceğiz bakalım.
    Bu basın Hakkinen'e bile gider sorar bu gidişle. Coulthard' niye gidip konuşturmadılar acaba 😛

  2. kesinlikle massa nın koltuğuna göz diken daha çok akbaba var ama massa bunlara öyle bir cevep verecek ki brezilya gp sinde görecezz

  3. luca'nin ferrari'yi tek yarisla ne hâle getirdigine bakar misiniz 🙂 fisico'ya degil lafim yanlis anlasilmasin. bir zarari yok bana, kotu pilot da degil. ama luca'nin bu performansindan sonra onune gelen "abi ver iki tur atayim ne olur. luca da puan toplayamadi hatta suremedi ona niye verdiniz uhuhuhu" diyip gezecek simdi 😀

    ferrari'de her onune gelen yarisamamamli… bu takimin bir agirligi var, olmali, oyle devam etmeli.

  4. ne kadar çok akbaba varmış:D
    massanın sakatlanmasını beklemişler 😀

  5. Mehmet Özmaldal avatarı
    Mehmet Özmaldal

    fisico aslında puanlar toplayabilir.
    gelecek senede test pilotu olarak devam eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir