Kubica "Bir Puan Bile Geçen Seneki Podyum Gibi"

yazar:

kategori:

Kubica Valencia’da 2009’un en güçlü yarışlarından birisini çıkardı ve 8. olarak 1 puan aldı ancak Polonyalı sürücü sıralamalarda daha iyi sonuç elde edebilseydi çok daha iyi sonuç alabileceklerini iddia etti.

Kubica, oldukça farklı bir pist olan Spa’da nasıl olacaklarından emin değil.

Kubica “Valencia’da araçtaki küçük gelişim ve pistin karakteristiği gibi bizim lehimizde olan bir kaç şey vardı. Aynı zamanda sıcaklıklar da. Burada aracımızın nasıl performans göstereceğini görmeliyiz. Kesinlikle Spa’da Valencia’daki performansı tekrar edebilmek güzel olur ancak tamamen farklı bir hikaye de olabilir bu yüzdem ne umacağımı bilmiyorum.” dedi.

Son 11 yarışta sadece 3 kere puan kazanan Kubica, bu sezon bir puanın bile geçen seneki podyum gibi değerli olduğunu söyledi.

Kubica “Özellikle böylesine zor bir sezonun ardından iyi yarışlar çıkarmak olumludur. Ancak bugünlerde 1 puan bile geçen seneki podyumlar gibi hissettiriyor, bu yüzden iyi bir yarış çıkardığımızı düşünüyorum.”

“Ne yazık ki sıralamalar bir kaç fazla puana mâl olabiliyor çünkü yarış performansımız oldukça iyiydi. Ancak sıralamalarda iyi bir tur atamadık.” dedi.


Yorumlar

  1. doğru söze ne denir? kubica olayı çok güzel tanımlamış.

  2. garibim ne hale dustu be :s

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir