Alonso "2009'da Galibiyet Mümkün Değil"

yazar:

kategori:

Renault 2008’in ilk bölümünde sorunlar yaşasa da, Alonso sezonun 2. yarısında en başarılı pilotlardan birisi olmuş ve Japonya ile Singapur GP’lerinde kazanmayı başarmıştı.

Bu sezon ise Renault henüz podyuma bile çıkamadı ancak son yarışlarda performansını geliştirdi.

Alonso “Göreceğiz. Bu sene farklı ve asla ne olacağını bilemezsiniz. Geçen sene sezonun son bölümünü tahmin etmek zordu ve bu sene de hem bizim hem de diğer takımlar için nasıl biteceğini tahmin etmek zor.  Belki geçen sene daha iyi fırsatlar yakaladık çünkü araç her yarış gelişiyordu ve bu sene durum aynı değil.”

“2009 Renault çoktan bitti ve 2010 aracı çoktan başladı bu yüzden şu andan sonra çok az gelişim olacak ve bu yüzden yarış kazanma daha zor olacak. Ancak son 3 yarışta oldukça rekabetçiydik. Eğer biraz şansımız olsaydı fırsatları maksimum seviyede değerlendirebilirdik ve belki podyuma çıkardık. Ama fırsatları değerlendiremedik ve bu yüzden artık mükemmel yarışlar geçirmemiz gerekiyor.” dedi.

Alonso ayrıca geleceği için teklifleri değerlendirdiğini ancak kısa süre içerisinde herhangi bir açıklama gelmeyeceğini söyledi.

Alonso “Hâlâ düşünüyoruz ve bazı fırsatları değerlendiriyoruz bu yüzden göreceğiz. Belki gelecek hafta çok erkendir.” dedi.


Yorumlar

  1. şu açıklama beni daha çok mutlu etti, en azından Renault aracı geliştirdi mi yarış kazanır mıyız gibilerindne umutlar beslemem, paşa paşa kabullenirim 6. lığı 7. liği

  2. şimdi neye inanacamızı şaştık daha 2 ay önce çıktı açıklama yaptı alonso renault un potansiyeline inanıyorumm 2008 in 2 yarası gibi olacak tır dedi şimdi ise kıvırıyorr nese ferrari renault 2010 a yöneldii hayırlısıı ferrariye giderse iyi olur çünkü çok istiyor bizdee kubica romain 2 lisi ile yarışırız

  3. r29 gercekten surunen bir arac. ozellikle de silverstone gibi hizli pistlerde. siralama turunda miydi yarista miydi hatirlamiyorum bu sezon, son sektorde arac arizalandi sanmistim veya alonso'nun hata yaptigi, meger sadece yavasligindan kaynaklaniyormus. spa'da isleri zor ama alonso aractan maksimum verimi almaya calisiyor yine de. takdir ediyorum, saygi duyuyorum.

  4.  Marlboro  Project  avatarı
    Marlboro Project

    Bu Seneden ümidini Kesmeyen Tek Takim Mclaren Gibi Gözüküyor..Ama Alonso ya gelince 🙂 Ne kadar araba kotüde olsa sonuna kadar zorlayacagindan süphe yok

  5. benimde zaten bu konuda çok umudum yoktu. her sene aynı şeyi söyler olduk. "neyse inş seneye olur"

  6. inşallah unu 2010 da yada 2011 de ferrari ile yaparsın alonso:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir