Vettel "Hâlâ Şampiyon Olabilirim"

yazar:

kategori:

Bu sene Çin ve Britanya’da kazanan 22 yaşındaki Alman sürücü, Macaristan’da süspansiyon, Valencia’da ise motor sorunları nedeniyle puan alamadı ve pilotlar klasmanında 4. sıraya geriledi.

Ancak Vettel, şampiyonluğun henüz kaçtığını düşünmüyor.

Vettel “Bu hâlâ mümkün. Kesinlikle vazgeçmiyorum. 25 puan tabiki kolay değil ancak işlerin bir anda nasıl tersine döndüğünü gördük.”

“Bize yardım eden şey Jenson’un son yarışlarda istikrarsız olması oldu. Ne sorunu olduğunu bilmiyorum ancak bu bize yardımcı oluyor.” dedi.

Vettel son yarışlarda sorun yaşasa da tekrar iyi duruma gelmek için yeteri kadar zamanın olduğunu düşünüyor.

Vettel “Son 2 yarışta puan kazanmalıydık ancak kazanamadık. Bu yardımcı olmadı ancak durum yine de hâla açık ve mücadele edeceğiz. Avlama pozisyonundayız, büyük puanlar kazanmalıyız.” dedi.

Vettel ayrıca sezonun son bölümünde, geçtiğimiz hafta sonu yaşadığı motor sorunları nedeniyle zorlanacaklarını kabul ediyor.


Yorumlar

  1. yine de vettel deneyim kazanmis olur. ancaaaak, kubica'ninki gibi bir durum olursa yani arac hic umulmadigi gibi cikarsa gercekten yazik olur. bekleyip gorelim. pes etmemesi de hosuma gitti. yine de olgunlasmasi lazim. bazi arkadaslar mizmizlandigini soyluyordu ancak yasi itibariyle aslinda baya olgun. yine de pisecek daha 😉

  2. Evet Vettel'e katılıyorum ve onu yada Webber olsun istiyorum.Ama Button çok önde ve araçları çok dayanıklı.Ayrıca Brawn biraz toparlamış görünüyor.Redbull önündeki en büyük engel dayanılılık olucak gibi.Ama bütçe ve yapılacak yenilikler olarak Brawn'ı geçmiş durumdalar bana göre.Ancak ilk yarı oluşan müthiş fasrkı bu puan sisteminde kapatmak hem zor hem kolay.Yolda hiç kalmayan bir rakip.Hak eden kazansın son yıllarda çok güzel geri dönüşler gödük.Kimileri onu toy hazır değil buluyor ama hak ediyorsa olur.Pes etmemesi,olgun tavırlarına saygı duyuyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir