Rosberg: "Spa'da Podyuma Çıkmamız Mümkün"

yazar:

kategori:

Rosberg, “Gerçekten iyi olmayı umuyorum. Araç hızlı pistlere uygun ve orada iyi olacağız. Bir kez daha ilk beşte bitirmek iyi iş çıkarmak demektir. Ama daha iyisini yapıp belki podyuma bile çıkabiliriz. Yağmur da yağsa iyi olacağımıza inanıyorum. Yeni ön ve arka kanatlarımız var ancak downforce seviyesi burada farklı .” diyor.

Rosberg, geçen seneki Singapur GP’sindne bu yana podyuma çıkamamış olsa da araçtan mümkün olan en iyi verimi aldığına inanıyor.

“Bu sene yapabileceklerimizin en iyisini yaptık. Şampiyonada beşinciyim ve bundan iyisini yapmanın yolu yok. Takım için, Kazuki’nin henüz puan alamamış olması şanssızlık çünkü eğer puanlar alsaydı şampiyonada üçüncü sırada olabilirdik. Bu çok güçlü bir yer olurdu. Hız bakımından kötü değil ama sonuçlara yansımıyor.”

Rosberg gelecek yıl yarış kazanma mücadelesi veren bir araçta olmaya kararlı.

“Sabırsız değilim ama podyuma çıkan ve yarışlar kazanan bir aracın içinde olmayı gerçekten isterim. Hangi takımın en iyi seçenek olduğunu ya da Williams’ın bunu yapıp yapamayacağını iyi değerlendirmeliyim. Birkaç takımla görüşüyorum ve durumumdan memnunum çünkü gelecek yıl için iyi seçeneklerim var.”


Yorumlar

  1. Rosbergin mayasında yarışçılık var. Soğukkanlı oluşu ve yarış içinde mücadeleden kopmayışı biraz Schumacher i andırıyor. Ferrari koltuğuna yakışır bir pilot olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir