Bottas 2015’te İlk Galibiyetini Hedefliyor

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas önlerde mücadele edebildiği ilk sezonun ardından yarışlar kazanmaya hazır olduğunu söyledi.

“Umarım bunu başarırım ve buna hazırım. Eğer hızlı bir aracımız olursa ve Mercedes testlerdeki kadar önde olmazsa bu mümkün olabilir. Geçen yıla göre daha iyi bir sürücü olduğumu biliyorum, kişisel olarak daha hazırım ve takım olarak oldukça geliştik. Eğer yeterince hızlı bir aracımız olursa bunu başarabilirim ve bunu denemek ve yapmak için önümüzde 20 fırsat olacak.”

“Kendi yeteneğimden hiçbir zaman şüphe etmedim, iyi bir araçta bunu kanıtlamak güzeldi. Zaferler için savaşabilirim. 38 yarışa katıldım, çok değil ancak her yarışta birşeyler öğrendim. Geçen yıl her yarıştan çok fazla şey öğrendim ve her zaman bir sonraki yarışta daha iyi olmayı amaçlarım. Artık daha deneyimliyim ve takım içinde gerçekten iyi hissediyorum.”


Yorumlar

“Bottas 2015’te İlk Galibiyetini Hedefliyor” için 4 yanıt

  1. ya çıkın aslanımızın karşısına ortalığı inletin

    ya da çekilin kenara turbo vetteli izleyin

  2. Bu çocuk bana isminden dolayı felan herhal vampir adam çağrıştırıyor. Şu resimde araya 2 diş çizittirsen baya uyacak hani.

    1. Hayal ettim Vampirlendi Bottas 😀 bakışıda vampir bakışlı olmuş.

  3. şevki aksu avatarı

    Bana göre ulaşılabilir bir hedef. Güvenlik aracı motor arzası ers mgh arzası olursa mercedeste mümkün olabilir. Massa içinde geçerli. Ben hâlâ Williams ın ferrari ve redbuldan hızlı olduğunu düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir