Whitmarsh, Alonso İle Görüşmedik Ancak…

yazar:

kategori:

Spa’da bu sabah yeni bir spekülasyon ortaya çıktı ve Alman medyasında çıkan haberler, Mclaren’in 2 senenin ardından Fernando Alonso’yu takıma dönmesi için görüşmeler yaptığı yönündeydi.

Bu spekülasyon hakkında BBC’ye konuşan Whitmarsh “Bu söylentileri duydum ancak söylentilerin aksine ne Fernando ile ne de menajerleri ile görüşme yaptık. Ancak Fernando harika bir sürücü… asla bilemezsiniz.” dedi.

Whitmarsh ayrıca Alonso’nun 2010’da Ferrari’ye geçeceğini tahmin ettiğini söyledi.


Yorumlar

  1. Allah korusun, o başka takımları karıştırsın.Gittiği her takımda daha ilk yarıştan başlıyor, şuraya gidebilirim, yok şu iyi bir takım, ama benim gönlüm şunda.Ne istediğini bilmeyen şımarık bir pilot.Renault ona hak etmediği bir ilgi vermiş zannediyor ki herkes ona aynı şekilde davranacak.Dünya etrafında dönsün istiyor.McLaren' e gelmesini isteyeceğim en son pilot.Nakajima' yı tercih ederim.Hiç değilse biraz takım ve marka ruhu var.

  2. yeteneği tescilli bu pilotu herkes takımında ister ama. ağzı ellerinden daha çok kalori yakan bir pilotu Merc taraftarı olarak bir daha takımımda görmek istemem.

  3. ya sadece fikirlerini söylemiş.dünya bu f1 dünyası herşey olabilir ancak ben ihtimal vermiyorum birkaç yıl için.seneye yüzde doksan ferraride

  4. Whitmarsh kısacası alonsoya sinyal yakıyor hepsii bu benim okuduğum yabancı kaynaktaa alonso mclaren anlaşması olursaa santnder mclarende kalacaz diyordu tabi ne kadar aslı var ama görecez

  5. ozaman çıkacak ilk haber alonso tekrar mclarende 🙂

  6. kaan kaanhan avatarı

    bişeyler dönüyor ama hayırlısı, bide çıkıp santander seneye McLaren da kalıyoruz derse iyce garip bir hava oluşacak 😛

  7. bu mc laren in daha doğrusu Whitmarsh ın beni 2. kez şok edişi. ne tür planları var acaba. daha doğrusu amaçları ne?

  8. alonso ve hamilton arasında ayrım yapmak yanlıs bence.2007 de mclaren her bakımdan en iyiydi sadece çekişme şampiyonluğun gitmesine neden oldu.alonso iyi pilot ama lewis de en az onun kadar iyi.

  9. Baksen bizim Whitmarsh'a!!!!

  10. alorai  || viva la vida avatarı
    alorai || viva la vida

    …yanlış anlaşılmasın alonso hakkındaki güzel düşüncelerinden dolayı değil bu Martin Whitmarsh çok karizmatik :):)mclaren böyle bir patrona sahipsiniz kıymetini bilin ehuehu:D:D

  11. arkadaşlar mclarenci arkadaşlar kızmasınlar biraz mizahi bir yaklaşım olacak ama.martin neredeyse lewisten bile daha iyi diyecek muhtemelen taraftarlardan çekiniyor herhalde.

  12. "Ancak Fernando harika bir sürücü" sadece bu cümleyi koymakla bile bu haber verilebilirdi.

  13. al sana bir bomba habermi diyeyim ne diyeyim artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir