Massa: "Görüş Sorunu Schumacher'i Durdurdu"

yazar:

kategori:

Mugello testlerinin ardından kendisini ziyarete geldiğinde Schumacher’le konuştuğunu belirten Massa, “Michael geldi ve bana F2007 ile yaptığı Mugello testini anlattı. Boynunun onu zorladığını ve frenlemelerde vibrasyon nedeniyle görüş azlığı yaşadığını söyledi. Ayrıca doktorlar yarışmayacağını söylediğinde çok üzüldü” dedi.

Brezilyalı pilot kendi sağlık durumu ile ilgili olarak da, “İlk testlerde gözüm sadece %40 görüyordu, iki hafta sonra bu %80’e çıktı ve şimdi de %95 seviyesinde.” dedi.


Yorumlar

  1. pistlerin efendisi efsane Schumi eğer yarışacak sağlığı kendinde bulabilseydi bir saniye düşünmez gelir ve tüm pilotlara sürüş dersi vermeye devam ederdi.. maalesef göremedik, kısmet değilmiş.

    felipe'nin gözü de kendisi gibi süper hızlı, Allah'a şükürler olsun bomba gibi geliyor felipemiz. bir de f60'a oturduğunda görelim felipe'yi, kalıbımı basarım bambaşka ve hem ruhen hem bedenen çok daha güçlenmiş bir şekilde dönecek pistlere. ortalığın tozunu atacağız 🙂

  2. iste anti schumiciler bu haberi tekrar okuyun bazilari yeterince hizli falan degil o yuzden donmekten vazgecti diye dusunuyorduya

  3. E Massa'cım buda aynı şey zaten. Ana rahatsızlık boyun problemi. Bunun vibrasyon, görüş azalması, güç ve refleksden düşme gibi sürüyle etkisi olur.
    Farklı birşey miş gibi açıklamış bide 🙂 Yada millet öyle sanacak.

  4. E Massa'cım buda aynı şey zaten. Ana rahatsızlık boyun problemi. Bunun vibrasyon, görüş azalması, güç ve refleksden düşme gibi sürüyle etkisi olur.
    Farklı birşey miş gibi açıklamış bide 🙂 Yada millet öyle sanacak.

  5. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Massa'nın gelişmeler çok iyi sevindim. Schumi'nin üzücü olmuş durumu anlatmış birde yarışmayı çok istiyormuş anlaşılan.

  6. alorai  || viva la vida avatarı
    alorai || viva la vida

    %5 için dua ediyorum massa yeterki dön:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir