Hamilton "Performansımızdan Mutsuz Değiliz"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton: “Bugün beklediğimden daha mutluyum. Bazı diğer takımlar kadar yere tutuşumuz yok, bu yüzden istediğimiz kadar hızlı değiliz, özellikle ikinci sektörde. Neyse ki KERS’imiz var ve bunu bir ve üçüncü sektörlerde avantajımıza kullanabiliyoruz.

“Araç harika hissettirmedi bugün ama ayar bulmamız için sadece tek seansımız vardı gece bazı bazı değişiklikler yapacağız.Türkiye ve Silverstone’a göre bu hala büyük bir gelişme, rekabetçi görünüyoruz bu önemli o yüzden mutsuz değiliz.”

Heikki Kovalainen: “Bence yavaş virajlar hızlı virajlara göre bizim aracımıza daha çok uyuyor. Bu yüzden en hızlı araçlara göre hızlı virajlarda hala zaman kaybediyoruz. Fakat kesinlikle bazı iyi gelişimler sağladık bu konuda ve araç sürmesi iyi hissettiriyor buradada oldukça iyi çalışıyor görünüyor.

“Avcı konumundayız yine, buda cesaret veriyor, yarış için güçlü bir strateji üzerinde çalışıyoruz. Yarın sıralamalarda iyi bir grid pozisyonu için savaşıcak konumda olmalıyız.”

Martin Whitmarsh: “Spa’da her zamanki olduğu gibi hava yarış hazırlıklarımızda belirgin rol oynadı. Fakat yerel iklimin özelliği bu, beklenmedik sonuçların ortaya çıkmasının sebeplerinden biride bu. Örnek olarak, bu sabahki yağış geçici gibi göründü ama birinci antremanları tamamiyle işe yaramaz yaptı.

“İkinci antremanlarda, mavi gökyüzü bize bazı kaydıdeğer sürüşler yapmamız konusunda yardımcı oldu özellikle set-up gelişimi ve lastik analizlerini tek seansta yapmaya çalıştık. Az sürüş yapmak demek hala gelişim için yer olduğu anlamına gelir, ve gece yapılacak çok işimiz var, fakat ilk günki genel pakedimizin hızımızdan etkilendik.”


Yorumlar

  1. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Şüphesizki hafta sonu en az beklenen kadar rekabetçi olucaktır Mclaren son antremanlar dahada belirgin bir gösterge niteliği tasıyacaktır.

  2. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    2. sektörde az değil 0.5 sn kaybediyorlar. eğer bunu geliştirirlerse gerçekten harika bir iş çıkarmış olurlar.

  3. Yavuz Balcı avatarı

    2. sektördeki farkı kapatmak lazım.o zaman daha da iyi olacağız.

  4. Brawo McLaren iyi is cikaryorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir