Fisichella'nın Sıralamalarda Hedefi İkinci Seans

yazar:

kategori:

Adrian Sutil: “Bu hafta sonu tekrar Spa’da olmak çok güzel. Burada sürüşten, yağmurda bile gerçekten keyif alıyorum. Bugünden oldukça memnunum. Öğleden sonra çok fazla çalışma yaptık ve aracın dengesini düzeltmeye çalışıp lastikler üzerinde çalıştık.”

“Çok fazla önden kayma sorunu vardı ancak bunu anladığımızda araçta performansımızla birlikte çok daha rahat oldum. Ne yazıkki son turumda trafiğe takıldım bu yüzden tur zamanı ne yapabileceğimizi yansıtmıyor ancak yarın için umutluyum ve son zamanlardaki iyi performansımızı göstereceğimizi düşünüyorum”

Giancarlo Fisichella: “Öğleden sonra ilk başta çok fazla önden kayma sorunu yaladık ancak aracın dengesini geliştirdik ve günün son sürüşünde iyi gelişme sağladık. Son turum iyiydi ve iyi bir tur atabildiğim için mutluyum.”

“Önden kayma sorunu nedeniyle biraz daha yapmamız gerekenler var ancak onun dışında bugün çok kötü değildi. Yarın nerede olacağımızı söylemek zor ancak ilk 15 gerçekçi bir hedef ve kesinlikle ilk 10 pilot arasına kalmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak bu zor olacak.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir