Vettel, Sabah Seansına Çıkmadıkları İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Motor konusunda sıkıntı yaşayan Vettel, Belçika’da sabah yapılan antrenman seansında piste sadece bir kere çıkıp direkt garaja geri dönmüş bir daha da piste çıkmamıştı.

Sebastian Vettel: “Bugün çok fazla yol katetmedik, özellikle de sabah seansında ancak bu bizim için oldukça iyi oldu. Motor sıkıntısı nedeniyle az yol kat etmemiz gerektiği için zor bir cuma geçireceğimizi tahmin ediyorduk  bu yüzden sabah yağmur yağması nedeniyle şanslıydık.”

“Öğleden sonra araçta rahattım, sorun yaşamadık ve performanstan oldukça mutluyum. Yarın nerede olduğumuzu görmemiz lazım ancak hafta sonuna iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Bu pisti seviyorum, harika virajlar var ve burası çok eğlenceli.”

Mark Webber: “Bugünkü seanstan umduğumuzu çıkardık. Spa’da her zaman değişken hava koşulları nedeniyle bir seansı kaybetmeyi beklersiniz ve bugün de öyle oldu.”

“Öğleden sonra oldukça verimli bir seans geçirdik. Her zaman doğru yolda ilerleyemiyoruz ancak bu da yeni şeyler öğrendiğimiz için iyi olabiliyor. Bugün böyleydi ve artık yarına odaklanacağız. Bizim için kötü bir başlangıç değildi.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir