Heidfeld, BMW'nin Formundan Emin Değil

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld’e göre BMW Sauber, yeni araçları F1.08 ile olması gerektiği yerde değil ve testlerde etkisi olan denge sorununun üzerine çalışıp çözmek zorunda.

Alman pilot, Avustralya yarışından önce takımın bunu çözeceğine inanmasına rağmen yeni aracın umulduğu gibi henüz geliştirilmediğini kabul etti.

Heidfeld: "Geçen sene (bu bölümde), işler benim için daha iyiydi. Geçen sene denge daha iyiydi ve beklediğimizin daha ötesinde bir yerdeydik"

"Ama bu aracın daha kötü olduğunu henüz söyleyemem. Çünkü, üzerinde çalışmamız gerek alanları bildiğimizi düşünüyorum. Melbourne’ye gidildiğinde kendimizin nerede olacağına dair planladığımız yerde olacağımıza inanıyorum"

Yeni aracın hakimiyetinin nasıl olduğunun sorulması üzerine Heidfeld: "Denge açısından henüz istediğimiz yerde değiliz"

"Bunu zaten geçen hafta gördük. Burada bazı gelişmeler kaydettik ve ne üzerine çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Günlük esasta yeni parçalarımız olmalı ve olmamız gereken yere aracımızı çok hızlı bir şekilde geliştireceğimizi düşünüyorum"

"Rüzgâr tünelinde, aracın üzerinde henüz olmayan bazı parçalar var. Ama bunlarsız da olsa, araçta daha iyi bir denge sağlayacağımızı bekliyorduk"

Heidfeld, ana problemin bir turda aracın dengesinin istikrarlı olmasığını söyledi.

Heidfeld: "Çok ayrıntıya girmek istemiyoum ama aracın dengesinin çok geniş olduğunu söyleyebilirim. Pist üzerindeki yerine göre sadece önden veya sadece önden kayma anlamında değil"

"Bazı ayar değişiklikleri yaptık ve aero ayarlaması daha iyileşiyor. Ama hâlâ olması gerektiği yerde değil"


Yorumlar

  1. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    bence bu tür yorum yapmak için henü çok erken. daha 2008 araçlaır ile hiç çalışmaya balamayanlar var adam gibi 🙂 bu aracı dize getirirlerse yarış kazanır bmw

  2. SinanFerrari avatarı

    Görünen o ki yeni araç Bmw için bir hayalkırıklığı oldu.Geçen seneki aracı ilerletmek yerine yeni bir fırtınaya yelken açınca sonuç hayal kırıklığı odu gibiye benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir