Alonso, Renault'tan Ayrılınca Briatore Geri Çekilecek

yazar:

kategori:

Flavio Briatore, Alonso Renault’tan ayrıldığında Fransız takımın Formula 1 patronluğundan geriye çekilebileceğini ifade etti.

Şu anki 2 yıllık anlaşması 2008’in sonunda bitecek olan 58 yaşındaki Briatore, uzun süreli çalışmasının ardından bir sonraki adımının dinlenmek olacağını söyledi.

Renault ile iki dünya şampiyonluğu kazanan Alonso, Fransız takım ile yarışmak için anlaşma imzaladı ama ilişkilerde sorun olması durumunda taraflar erkenden bu anlaşmayı iptal edebilecek.

Briatore: "F1’e çok şey kattım ve geri dönüşünde çok şey aldım. Renault ile, Fernando Alonso ile maceramı sonlandırdığımda, dinlenmeye çekileceğim"


Yorumlar

  1. allaskına onsuz f1 olur bence bır sure daha devam etsın alonso bırakacak dıye onunda bırakması dogru olmaz bana gore devam bugune kadar nasıl olduysa bugunden sunrada olur senden devam etmenı istiyoruz

  2. onsuz f1 tadı çıkmaz ya adam adam büyük konuşmuş alonso yoksa bende yokum demiş.ne adammış bu alonso ya

  3. adam f1'den elimi ayağımı çekicem diyo kimseden ses yok, insan bi 'gitmeeee' der beea, demekki garibimin seveni yok:)

  4. zaten baska takımada gidemessin burdan ayrıldıktan sonra ferninin yeri belli ferrariiiiii ferraciler bozulmayın acı ama gercek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir