Mercedes, Motor Anlaşmalarını İmzalamak İstiyor

yazar:

kategori:

Christian Horner’ın verdiği demeçlere göre de Red Bull’un iki hafta içinde Renault ile devam edip etmeyeceği kararını alacağı tahmin ediliyor.

Red Bull’un Mercedes motoruna geçeceği düşünülürken, Brawn ve Force India da Mercedes motoru kullanmaya devam edecek. Ancak bunun için FIA’nın onayı gerekiyor.

Öte yandan Force India’nın ödemeleri geciktirdiği söylentileri de yer alıyor basında.

Haug ise bu konuda konuşmak istemiyor: “Gizlilik içinde bir anlaşma imzaladık ve bu yüzden bir şey söylemek istemiyorum. Umarım Monza’da yeni paketimizi duyurabiliriz.”

 


Yorumlar

  1. gerçktende gridin en iyi motoru suan mercedes motoru renault olarak bızdemı gecsek acaba:D:D:D:D şaka bir yana renault motoru rakıplerının epeyce gerısınde malesef

  2. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Motor sınırı olmasaydı olurdu.
    ama bunun asıl nedeni dondurulmuş motorlar.F1 ruhunu yavaş yavaş kaybediyor

  3. Suç Mercedes'te değil, F1'e giremeyen veya başarılı olamayan motor üreticilerinde. Bütçelerini denkleştirip gelsinler yapabiliyorlarsa, sözleşmeleri kapsınlar.

  4. gp 2 olur çıkar bence zaten gp 2 ye doru gidiyor f1

  5. williamsf1 team avatarı
    williamsf1 team

    boyle gıderse hıc motor uretıcısı kalmıcak formula 1 de herkes yavas yavas mercedes motorlarına yonelıyor yakında tororossoda gecer sonra williams derken deger motor uretıcı takımlar ensonunda da formula 1 ın adı degısır mercedes f1 dıye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir