Button "Bu Normal Değil, Endişeliyim"

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Button, Belçika’da sıralamaların 2. bölümünde ancak 1.45.251 yapabildi ve 14. sırada kalarak seansı geçemedi.

Takım arkadaşı Barrichello’nun 4. olmasının ardından Button endişelerini dile getirdi.

Button “Yumuşak set lastiklerde yol tutuşunu bulamadım. Aracın arka bölümü tamamen dengesizdi. Rubens ile benim ayarlarım biraz farklıydı ancak bu kadar fark yaratacak kadar değildi. Bu normal değil, bu yüzden biraz endişeliyim.” dedi.


Yorumlar

  1. arkadaşım yorum yaparken biraz üsluba dikkat et burda bu pilotu tutan insanlar var biz rai için veya massa için kötü söz söylüyormuyuz ama sene sonunda şampiyon olduktan sonra göreceksin. button rubensden çok kaliteli bir pilot psikolojik olarak düştü ama yükselmeyi bilecektir

  2. umit isbilen avatarı

    pilotajın ön planda olduğu böyle bir pistte senin yapıp yapabileceğin de bunda fazla değil zaten, elektrik direği.. diğer takımlar araçları neredeyse eşitlediler ve sen aynen aşşağıya iniverdin….

  3. Yarış kazanabilmek kadar şampiyona sonunu oynayabilmek de önemli. Bu konuda 2007 yılında Lewis de bocaladı, şimdi de Button bocalıyor. Bir an önce bir yarış kazanıp, kendine güven aşımalı ve rakiplerine "hâlâ buradayım" demeli.

  4. bence bu yarış Rubensin Ros brawn ne yapıp eder iyi bir stratejiyle rubensin yarışı kazanmasını saglayacaktır button için kötü günler başladı unutmadım Lewis için söylediklerini şampiyonluk kazanmak bu kadar kolaymı olucaktı sanıyosun.

  5. Rubens'in startta iyi birkalkış yaparak yerini koruması yarışın ilerleyen bölümlerinde yükselmesini sağlayabilir.Belli mi olur galibiyet için Rubens!i mücadele veririken görebilir miyiz tekrar.Tabi yakıt yüklerine bakmadan bunları söylüyorum.

  6. bariçlello şampiyonluğu hak ediyor yarın bide kazandığını düşünürsek rosbrow briçelloya yönelmeli

  7. massaraikkonen bu gidişle öyle olacak galiba:D:D

  8. elif çivici avatarı

    bu hayatının şansı jenson eger bu yıl bişey yapamazsan bi daha zor işte bu yüzden push the button 😀
    ama yok olmazsa barichello geliyor arkadan bak hemde gaza gelmiş bir biçimde 😀 üstelik senden daha hızlı bi biçimde 😀

  9. çok büyük bir hayalkırıklığı arabada sorun olabilir ama böyle devam edersen şampiyonluk gidebilir rubens psikolojik olarakta bana göre çok iyi bir durumda.yarınki start için bahane olmasın kalkışta ne olursa olsun bişey yapman lazım ve son bir şey gece uyumadan bi yağmur duasına çık

  10. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    ha şöyle be. Şampiyonaya heyecan gelsin. Nedense Rubens'in şampiyon olabilme ihtimali bana daha hoş geliyor.

  11. massathebest yorumunun ozellikle son kismina koptum 🙂

    evet, "bir dunya sampiyonlugu nasil kaybedilir." dersini 3. sezon ust uste gorecegiz galiba.

  12. rubens abinden bir şeyler kapmaya çalış o halde button. gördüğün gibi takım torpiliyle geldiğin geleceğin, gördüğün göreceğin bu kadar işte, buraya kadar. eğer brawn efendi burnunu fazlaca sokmazsa ( pit staretejisi, benzin varken önce pite almalar, yok efendim emniyet kemeri arızası gibi gibi) bu kadar motive olmuş rubens, bu kadar dağılmış button'ı kılçıklarıyla birlikte yer. bravo.

  13. valla button ben de senin için endişelenmeye başladım. ya araçtaki son güncellemeler senin stiline uygun değil ya da gerçekten baskı altına girdin ve başaramıyosun. bu yarış sonucunda muhtemelen barrichello ile fark 8 ya da 10a düşebilir

  14. Geriden gelip şampiyon olma karizmasını bu sene de görebiliriz belki, sanırım öyle bir görüntüye bürünecek yarışlar.

  15. ne yazıkki bizi hayal kırıklığına uğratıyorsun. neyse cepten ye de nereye kadar :))

  16. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    he he.kızı alamıcan yine:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir