Fisichella İnanılmaz Polü Kutluyor

yazar:

kategori:

Sürprizlere sahne olan sıralamalarda Fisichella Force India ile takımın ilk pol pozisyonuna ulaşmayı başardı. Fisichella bugün Force India ile ilk kez son seansa kalabilmişti.

Kariyerinin dördüncü pol pozisyonunu elde eden 36 yaşındaki İtalyan pilot, “Bu inanılmaz, özellikle dünün ardından pol pozisyonunu almayı beklemiyordum. Şaşırdım çünkü çok fazla önden kayma ve downforce eksikliği vardı. Bu sabah problemlerin üstesinden geldik ve araç daha iyiydi ve sıralamalar da beklediğimizden daha iyi oldu.”

“İlk seansta en hızlıydım, ikinci seansta dördüncü sıradaydım ve sonra da polü aldım. Bu harika ve çok mutluyum. Bu sonucu beklemiyordum. Bu yüzden gerçekten mutluyum ve yarın için sabırsızlanıyorum.”

“Burası favori pistlerimden birisi. Geçmişte iyi oldum burada ve bu sene de rekabetçi olacağımdan emindim ama polde olmayı düşünmemiştim. Kendi adıma, takım adına, mühendisler adına, herkes adına çok mutluyum. Harika iş çıkardılar ve özellikle de son yarışın ardından çok iyi bir adım attılar. Bütçemizi düşünürsek bunu beklemiyordum.”

“İlk on beşte ya da belki ilk onda olacağımızdan emindik ama pole pozisyonu beklemiyorduk.” diyor.

Fisichella takımın agresif bir strateji belirlediğini ve güçlü bir yarış geçirebileceğini düşünüyor.


Yorumlar

  1. Çok sevindim, kendileri de çok şaşırdılar zaten. İnşallah strateji hatası yapmaz ve ön sıralarda bitirebilirler. Böyle şanslar pek ele gelmez, bunun gibi bir kaç pistte daha gelecek imkanı iyi kullanmak lazım. Fisi'yi severim.

  2. elif çivici avatarı

    zaten hızları fena degildi son bir kaç yarışta sanırım aero sorunlarını bi nebze olsun daha gidermişler ki fisico polede..tabi bunda benzinyükünün de etkisi var garanti.

  3. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Gerçekten Harika Bir Tur Cikardi Umarim Uzun Süredir İhtiyaci Olan Puanlari Bu Sefer Elde Edebilir Force İndia

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir