Trulli Yarış için Kendine ve Takıma Güveniyor

yazar:

kategori:

İkinci seansta sıralamaların en hızlı tur zamanını elde eden İtalyan pilot yüksek yakıt yüküyle gösterdiği güçlü performansın yarış için kendine büyük şans vereceğini düşünüyor.

Trulli, “Yarın için güvendeyim. Tüm hafta sonu yüksek yakıt yüküyle turlar attım ve ikinci olmak yarın iyi bir yarış çıkartacağımızı gösteriyor. Takıma teşekkür etmek ve bu sonucu bazen ne olduğunu anlamak çok zor olsa da bunu başaran mekanikerlere armağan etmek istiyorum.” diyor.

Toyota’nın Valensiya’nın ardından burada yüksek performans göstermesini ise anlayamadığını söyledi Trulli

“Bu bir sır gibi. Son yarışın ardından araçta hiçbir şey yapmadık ve rekabetçi olduk. Bazen neden sorun yaşadığımızı ya da bugünkü gibi hızlı olduğumuzu anlayamıyoruz. Burası için özel bir güncelleme yoktu sadece normal downforce ve kanat değişiklikleri.”

“İşler yolunda gittiğinde sezon başından bu yana iyi bir aracımız olduğunu biliyoruz. Ancak bazen neden kötü olduğunu anlayamıyoruz. Bazen seanstan seansa bile değişebiliyor.”

Yedinci sırada yer alan Timo Glock ise, “Bugün takım için iyi bir sonuç oldu ve yeniden önlerde olmak güzel. Sıralama performansımızı geliştirmek için çok çalıştık ve ödülümüzü bugün aldık. Takım buraya yeni bir aero paket getirdi ve iyi çalışıyor gibi görünüyor. Hafta sonunun başından bu yana güçlü olabileceğimize inandık ve bunu sıralamalarda göstermek inanılmaz. Macaristan ve Valensiya’da yarış hızımız iyiydi ve  yarın için iyimserim. Umarım ilk beş içinde tamamlayabiliriz.”

 


Yorumlar

  1. TF109 kadar istikrarsız bir araç zor bulunur. Ancak yarın yarış hızları Valensiya'da olduğu gibi iyi olursa galibiyetin ilk adayı olurlar.

  2. Anlamayacak ne var Trulli demek ki buraya daha uygun TF109

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir