Heidfeld "Üçüncülük Takımın Geleceği İçin Önemli"

yazar:

kategori:

Alman üretici sezon sonunda Formula 1’den ayrılacak ve F1 takımının devam edebilmesi için bir alıcı arıyor.

BMW kendisi için kötü geçen bir sezonun ardından Spa’da en iyi sıralama sonucunu aldı ve Heidfeld 3., takım arkadaşı Kubica ise 5. sırada yer aldı.

Heidfeld, bu sonucun takım için büyük moral olduğunu söyledi.

Heidfeld “Bu takımdaki herkes için önemli bir sonuç. Bu BMW’nin yükseklerde bitirmek istediğini gösteriyor ve bu daha da önemlisi Hinwil’de çalışanlar için önemli bir sonuç. Takımı kurtarmaya çalışıyoruz. Ne olacağını söylemek güç ancak iyi sonuç almamız önemli.” dedi.

Heidfeld araçta önemli bir güncelleme yapmadıklarını ancak pistin yapısı gereği araçlarına uyduğunu söyledi.

Heidfeld “Bir kaç küçük güncelleme vardı ancak büyük değildi, Singapur’da büyük bir güncelleme bekliyoruz. Burada çok karışık bir tablo çıkmasının bir nedeni, orta seviyede downforce gerekli tamamen farklı bir pist olması. Genellikle bulabildiğimiz her şeyi araca koyarız ancak burada olmadı.”

“Dün gece gelişim gösterdik. Bu sabah da bir kaç değişiklik yaptık ve her şey yolunda gitti. Zaman zaman trafik oldu.  Q2’de ayarlardan memnun değildim ancak Q3’ün olacağına ikna olmuştum.” dedi.


Yorumlar

  1. BMW için sevindim. Şirket her ne kadar F1'e "spor" olarak bakmasa da çalışanlarda büyük bir tutku var. Bu sezona kadar bu takımın sadece 3-4 yılda geldiği seviyeyi unutmamak lazım. Umarım bir alıcı bulunur da çalışanlar bu işe gönüllerini koymaya devam eder.

  2. muhtemelen alıcılar ıcın hafıf depoyla alındı bu dereceler kubica Q2 ye kalrken alonsoyla epeyce zorlandılar bence ilk 2 otomobıl baya bır hafıf rubens favorı tabı turullide oyle butun haftasonu toyota formdaydı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir