Mercedes, Monza'da Motor Anlaşmalarını Duyuracak

yazar:

kategori:

Şu anda Renault ile anlaşması bulunan Red Bull’un gelecek sene Mercedes-Benz’e geçmek istediği uzun zamandan beri söyleniyordu ve Red Bull’un son yaşanan motor sıkıntılarının ardından kesin kararını verdiği tahmin ediliyor.

Mercedes’in Red Bull’a da motor sağlaması halinde, gridde 8 araçta Mercedes motoru kullanılacak.

Norbert Haug “Takım adı vermeyeceğim. Ancak gizli görüşmeler var ve Monza’ya kadar her şeyi bileceğimizi düşünüyorum. O andan sonra her şey sonlandırılmış olacak.”

“Farklı takımlar ile, birden fazla takımla, görüştük ve bunlar gizli olduğu için şu anda daha fazlasını konuşamam.” dedi.

Kurallara göre bir üreticinin ikiden fazla takıma motor sağlaması için FIA’dan özel izin alması gerekiyor ve Haug böyle bir iznin alındığını söyledi.


Yorumlar

  1. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    doğrusu force india nın çoğu piste en yüksek hıza çıkan araç olması benim canımı sıkmıyor.İş sadece motor olmadığı için en sonda oluyorlar genelde.Ya da gerçekten iyi hazırlandılarsa en başta.
    Motor dondurma olayı biraz esnetilirse daha güzel olabilir.

  2. ya brawn ve force india mercedes motoruyla Mclareni geçiyor ya o zoruma gidiyor valla.Mercedes motorunun beğenilmesi güzel birşey ama sadece Mclaren kullansa daha iyi olur aslında ama fazla üreticide yok.Motor dondurma kararı F1 i farklı teknolojilere yönlendirdi.Ancak sunuda unutmamak gerekir kücük takımlar ancak böyle ayakta kalabiliyor.Redbull küçük değil ama cok fazla mercedes motoru kullanan olacak buda sıkıcı bir durum olabilir

  3. Bende bu işe pek sıcak bakmıyorum.İş iyice GP2'ye dönecek.

  4. griddeki takımlara göre performans ve dayanıklılık acısından en iyisi oalrak görülebilir oda tercih sebebidir ama bence daha afzla motor dedarikçisi olması cok daha iyi olur, araçların arasında motor bazında da fark olsun…

  5. renault a ferrariyede versin motor aynı gp 2 serisindeki gibi olsun bu gidişle öyle olur gibi bence f1 etkiler bu motor görecezz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir