Barrichello "Bildiğim Tüm Duaları Ettim"

yazar:

kategori:

Yarışa 4. sıradan başlayan Barrichello’nun aracı startta neredeyse stop ediyordu ve zorlayarak kalkan Barrichello neredeyse tüm araçlara geçildi.

O andan sonra pit stratejisini değiştiren Brawn sürücüsü yarışı 7. sırada tamamladı ve sadece 2 puan kapatabildi.

Barrichello “Bu sene 3. kez bu sorunu yaşıyorum ve gerçekten üzgünüm, bu olmamalı.”

“Ancak dürüst olmak gerekirse ne olduğunu kontrol etmedim ancak yine de bu sorunu yaşadığım önceki yarışlardaki sorunun oldukça aynısıydı.”

“Debriyajı çektiğimde aracı stop ettirmeme mekanizması devreye girdi ve araç gitmiyordu. Bu üzücü ancak yine de şampiyonada 2 yarış önce 26 puan geride olduğumu düşünürsek şu anda 16 puandayım ve farkı kapatıyorum.”

“Bugün daha fzla puanım olabilirdi ancak yine de son anda yaşadığım motor sorunu dahil tüm sorunlara rağmen 7. olabildiğim için şanslıydım.”

“Motorda sorun olduğunda bildiğim tüm duaları ettim.” dedi.


Yorumlar

  1. hayır startta barrichello yüzünden kimi zaman kaybetti yoksa korkarım viraja en önde girecekti.Zaten kimi kendini kaçış alanına atacaktı her durumda.Mercedes motoru ilk kez sorun çıkarıyor dedim uzun zaman sonra ama 3 tur 21 km dayandı.Sorun yağ sorunuydu sanırım.Mercedes motoru kesinlikle en dayanıklı ve performansı en iyi motor.Yalnız Norbert hauga a sunu söylemek isterim.Herkese mercedes motoru veriyosun sonra o adamlar bizi zorluyor yarışlarda.Brawn da force india da düzlüklerde hızlıydı baya.

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    valla sende harıkaydın dostum.starta ıyı kalkamamsına ragmen yarıs ıcındekı mucadele ve zorlamsaı yaprtıgı gecısler yarısa zevk kattı.bır an kımı arkadan bındırecek sandım ama kımı ıyı kurtardı allahtan.

    belkıde kımı nın yarısı kazanmasının bırıncı temelı barıcellonun kalmasıydı.cunkı kımı nın onu bır anda acıldı ve ıkı kısı yı daha gecıp 3 oldu.
    yınede duaların kabulolmus tebrıkler barıcello.

  3. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Brawn kendide söylemişti Motoru soğutmak için çok fazla yağ kesesi kullandıklarını.Aero dan kazanırken motoru fazla zorluyorlar şaşırtıcı bir durum değil.Ayrıca dumandan kimse korkmaz abartmaya gerek yok

  4. Teknik arızada suçlu %100 Mercedes motoru değil. Tıpkı Webber ve Vettel olaylarında suçlunun %100 Renault motoru olmadığı gibi. McLaren'in ve Brawn'ın radyatör girişleri ve sidepod yapıları ciddi anlamda farklı zaten. Brawnınki daha dar. Bu da teknik arızaya sebebiyet vermiş olabilir. Tıpkı motorlara pek iyi davranmayan Newey şasileri gibi.

  5. Mercedes motoru yaklaşık 3 tur boyunca iyi dayandı.Bu da motorun ne kadar dayanıklı olduğunu gösteriyor.Tabi bunda Barrichello'nunda katkısı büyük.

  6. allah kabuletsin bariçellom motor gerçekten gitti ya orda başka bir pişlot olsaydı tamamlayamazdı o yarışı

  7. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    Tanrı seni duyduğu için şanslısın.

  8. Büyük cesaret o dumanlarla korkmayıpta o yarışı tamamlamak…
    bunuda ancak tecrübesi bol olan bir pilot yapardı helal olsun Barrichello…!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir