Fisichella: "Yarışı Kazanabilirdim"

yazar:

kategori:

Fisichella yarışın ardından, “Tabii ki bu bizim için harika bir sonuç. Önemli olan birkaç puan almaktı ve ikinci olarak sekiz puan almak harika. Ama biliyorsunuz ki aslında Kimi’den hızlıydım.”

“Startta KERS sayesinde beni geçebildi ve bu yüzden biraz üzgünüm çünkü ondan daha hızlıydım. Onun ardındayken bile hızımı korudum. Aynı stratejideydik ve ikinci bitirdim. Liderden sadece bir saniyede geride olmak bizim için harika bir sonuç ama aslında bugün yarışı kazanabilirdik.” dedi.

İtalyan pilot bu podyumunun ardından Monza’da Ferrari’ye geçeceği iddialarını da kabul etmedi.

“Dün de söylediğim gibi bunlar sadece söylenti. Ben sadece bu yarışa konsantre oldum ve benim için harika bir hafta sonuydu. Yarın da Force India ile birlikte Monza’ya odaklanacağımı düşünüyorum, tüm söyleyebileceğim bu.”


Yorumlar

  1. her zaman söylüyorum fisi istkrarlı ve hızlı bir pilot.aracı finişe getirmeyi biliyor hızlı bir arabayla puan garanti gibi.o yüzden gerçekten kendisine yazık oluyor hak ettiği hızlı arabayı sadece 1 yıl kullanabildi.ordada briatore vardı:(

  2. bu adamda barri gibi harcananlardan…schumaer hayranıyım ama alonso schumi bu gibi pilotlar olmasaydı şampiyonada daha çok zorlanırdı…adamlar resmen onlar için yarışırdı…ama mika ile coulthard en iisiydi… onlarda ikinci yoktu…
    onun bi lafı var…"""startta kazanan yol alır"" geride kalan arkayı tutar :D..

    nese sonuç olarak tebrikler fisi…bunu hakettin sende kimide

  3. raikkonen de kers olmasaydı
    kesinlikle geçemezdi

    fisichella hak etmişti galibiyeti

  4. Helal olsun diyorum başka da bir şey demiyorum 😀

  5. fatih küskü avatarı

    yav zaten bugun kimiyi tebrik etmemek ayıp olur,pistin her yerini kullandı kazanmak için;kaçış alanı dahil(yoksa geçiş alanı mı demeliydim:D)
    şaka bir yana gercekten iyi sürdü,ve elindekinden en iyisini çıkarmayı başardı gaza geldi son 3 yarışta,f60 da o kadar da kötü bir araç değilmiş yani,kabul etmek gerek..
    fisico nun kaznamasını daha çok isterdim ama;ki bunu diğer bütün takım fanları da isterdi heralde çünkü bana göre o daha çok haketmişti ve force india galibiyeti büyük sükse olurdu..

  6. sen yine tebrik et fatih kardeş yiğide hakkını ver.

  7. fatih küskü avatarı

    sizin gibi insanlar yüzünden adamın aldıgı galibiyette bile tebrik edesim gelmiyor ya,aynı aracla olsalar kimi tur bindirir oyle mi,ayıp ayıp adamın emeğini bu kadar küçümsemek hakir görmek saygsızlık değil de nedir..

  8. bırak fisico ya aynı araca sahip olsanız rai sana tur bindirir.. 😛

  9. KERS'in olsaydı belki, evet…

  10. kimide kers var ama ayrıca kersin getirdiği yaklaşık 40 kg dezavantaj da sözkonusu. ayrıca birde berbat ferrari aerosu. 2.sektörde ferrari yerin dibine girdi.

  11. raikonende kers olmasa idi o atağı yapamazdı yarışıda fisi kazanırdı ama helal olsun yinede 1 puan derken 8 puan ve podyum tebrikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir