Alonso Podyum Şansını Kaçırdıklarını Söylüyor

yazar:

kategori:

Sol ön lastikteki sorun yaşanmadan önce tek pit stop stratejisiyle podyumu kovalayan Alonso yarışın ardından, “Bugün podyumda olma şansını kaçırmış oldum. İyi bir start aldım, birkaç pozisyon kazandım ve strateji de iyi görünüyordu. Araç tahmin ettiğimden daha iyiydi ve pit stoptan önce üçüncü sıradaydım. Belli ki sol ön lastikte bir şeyler yanlış gitti ve takım benden yarışı bırakmamamı istedi.”

“Şu anda start anında ilk virajda lastiğin hasar aldığını tahmin ediyoruz. Neyse, artık iki hafta sonra Monza var ve bugünkü hayal kırıklığının üstesinden orada gelmek için sabırsızlanıyorum.” diye konuştu.

Pat Symonds ise yaşanan sorunla ilgili, “Fernando’nun yarışıilk virajdaki hasarın ardından zaten bitmişti. Bu hasar pit stopta sorun oluşturdu ve güvenlik nedeniyle yarışı bırakmak zorunda kaldık.” dedi.


Yorumlar

  1. alonso adına üzüldüm iyi gidiyordu gerçekten ağır depoya rağmen iyi turlar attı.O hasar olmasa zaten alonso baştan beri uçardı herhalde ama pitte çok zaman kaybetti.muhtemel podyumu kaçırdı evet kesinlikle haklı.Zaten spa da çıraklar birşey yapamaz ustaların yeridir orası.

  2. ne bu bızım janttan cektıgımız ya :S takmasınlar su jant kapaklarını :S ama sevndrıcı olay R28 ve R29 agır depoyla cok yavas kalıyodu bgn gayet ıyıydı kovaya fark koyup rosbergten kopmadk bu ılerısı ıcın sevndrıcı arac soruna ragmen ıyı calıstı podyum kactı belkı ama bzm ıcın sevndrıcı olay arac agır depoyla hızlıydı bu gelecek sene ıcın cok onemlı

  3. Doğru. Vibrasyon sorunu yaşıyordu zaten. Ona rağmen çok iyi gitti. Yazık oldu gerçekten Alonso'nun emeğine.

  4. elif çivici avatarı

    o sorun er ya da geç olacaktı Shagrathian. o lastik dayanmazdı bir 20 tur daha.

  5. Sıkışan lastiği değiştirmeden devam etmek gibi bir şey düşünülemez miydi acaba? Yeni set lastiğin tamamını takmamak kurallara aykırıdır muhtemelen.

  6. inş alonsomm monzodaa şeytanın bacanı kırarız ah sutil ah bizimi buldun be

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir