Grosjean, Kazada Button'ı Suçladı

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Jenson Button ile temas yaşayan Grosjean kazada İngiliz pilotu suçladı.

“Çok iyi bir start aldım ve on üçüncülüğü yükseldim. İyi bir ivme yakalamıştım ancak Button beşinci virajda beni dışarı aldı ve benim için yarış orada bitmişti.

“Sinir bozucuydı çünkü yarışı tamamlamayı çok isterdim. Böylece araç hakkında daha çok şey öğrenebilirdim ve burası özel bir pist. Umarım Monza’da daha iyisini yapabilirim.”

Pat Symonds da, “Romain’in yarışı ilk turda Button’ın ona çarpmasıyla ne yazık ki çok kısa sürdü. Yazık oldu çünkü deneyim açısından bu onun için çok iyi olabilirdi.” dedi.

 




Yorumlar

  1. çaylakların hatası, özellikle alguersuari neden lewise çarptı hiç anlamadım, yok yere gitti koca yarış..

  2. baslik ile grosjean'in aciklamalari birbirini tutmuyor..grosjean buttonu suclamadi ki button beni disari aldi dedi sadece orasi gercek ama button suclu degil zaten oyle bir aciklamada yapmadi grosjean

  3. Jenson Button avatarı

    33 ile 37 saniye arasında herşey net http://www.youtube.com/watch?v=K6hFwh_W1uA

  4. Button'ın ne suçu var anlamadım. Kovalainen ile mücadele ederken adamın içinden dalıp çarpan sensin bir de Button'ı suçluyorsun. Farklı bir yarış mı seyettik biz!

  5. İlginç bir açıklama, Button nasıl vurmuş bu çaylağa onu anlamadım. Yarışın en muallak yeri oldu gerçi orası, fazla açıdan görüntü yok elimizde. Böyle açıklamada ispat gerektirir. Öteki çaylak da Hamiltonu bitirdi.

  6. Jenson Button avatarı

    Pardon Bir An Gaza Geldim

  7. jenson button ayıp oluyor lan lı manlı konusma bu siteye yorum yapan kucuk yasta okuyucularımzda var onlara ornek olmalyz argo ve kufure ben karsym romain caylaktır elbette hata yapablr ama jensonun onu dısarı attgıda bır gerck romaın uydurmuyor yanı vıdeoları tekrar tekrar ızleyın

  8. Jenson Button avatarı

    Yazık Ya Adam Hem Arkadan Çarpıyor Bir de Button Suçluyor Adam Senin Yüzünden Puan Alamadı Sen Konuşma Bundan Sonra İyii miii

  9. İlk virajda da Lewis'in sağ arkasına dokunup, üçlü hamburgere yardımcı olmuş zaten… 🙂

  10. Hakan Kozuva avatarı

    Grosjean'ın çaylaklıgına vermek lazım.. Sanırım yorum yapmada yeni bir Webber yetişiyor 🙂

  11. Ben yanlış bir şey mi izledim acaba? İçerden Button'ın arkasına çarpıp, spin attıran sensin. Bari adamı suçlama. Bence sadece normal bir yarış kazasıydı. Biraz zincirleme oldu, orası başka.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir